Skip to main content
Webshop Schrijverspunt Clusteruitgeverij Webshop Schrijverspunt Clusteruitgeverij

We helpen je graag verder met je boek(-en)

Van manuscript tot boekwinkel is het mogelijk om Schrijverspunt Clusteruitgeverij om hulp te vragen. Voor de meeste zaken hebben we zelf de deskundigheid en ervaring in huis en anders weten we de juiste mensen te vinden. Dit is de webshop met alle mogelijkheden.

Om een keuze te kunnen maken, eerst inloggen s.v.p.!

Alle prijzen zijn incl. BTW.

Inhoud van je winkelwagen...

Nog geen bestelling...

Je boek bij de media

promotie

De media benaderen voor PR van jouw boek!

Jij en anderen zijn al tevreden over je boek, maar hoe zorg je nu dat ook het brede publiek te weten komt dat het de moeite waard is om jouw boek te kopen. Bij Schrijverspunt kun je daar al de nodige informatie over vinden en veel zaken regelt Schrijverspunt al voor je, maar erg belangrijk is ook dat de media weten dat jouw boek in aantocht is.

Redacties van kranten, radio, tv en dergelijke kunnen je helpen. Door redacties, resp. journalisten actief maar op de juiste manier te benaderen is het mogelijk om de media in te zetten voor de promotie van jouw boek.

Dat kun je zelf doen, maar je kunt ook gebruik maken van de dienstverlening door Schrijverspunt. Schrijverspunt kan je helpen door een nette en functionele begeleidingsbrief voor jouw boek op te stellen en deze samen met een gratis exemplaar naar de redactie van belangrijke media te sturen. Voor jou dus geen extra inspanning.

Besef wel dat journalisten en redacties wekelijks meerdere boeken en aanbevelingen ontvangen. Dus de verzending van een aanbevelingsbrief en gratis exemplaar van je boek is geen garantie voor extra media-aandacht maar wel een mogelijkheid om de kans daarop te vergroten.

Je kunt de kans nog meer vergroten door m.n. het unieke van een boek aandacht te geven. Als een roman zich in een bepaalde regio afspeelt hebben de regionale media vaak eerder belangstelling. Is de thematiek van je boek verbonden aan een bepaalde ziekte, bedrijf, plaats, groep, sociale omstandigheid, sport, etc. dan is dat een pre voor media die aandacht besteden aan dergelijke thematiek. Mocht je gebruik willen maken van deze mogelijkheid om redacties van media te benaderen dan vragen we je ons op dergelijke extra aandachtspunten te wijzen. We nemen die, indien mogelijk, dan mee in de benadering, resp. de keuze van redacties.

Wat doen we voor je als je gebruik maakt van deze mogelijkheid:

  1. We sturen 4 recensie-exemplaren naar geschikte media, vak- of genrebladen of naar passende boekenwebsites van jouw keuze. Je kunt desgewenst de keuze ook aan ons overlaten.
  2. We ontwerpen een begeleidende brief voor jouw boek.
  3. We versturen een exemplaar van jouw boek plus de opgestelde brief naar de betreffende redacties.

 

Hoe kun je gebruik maken van deze mogelijkheid?

Het is alleen mogelijk om gebruik te maken van deze mogelijkheid als je, als auteur, het boek uitgeeft in samenwerking met uitgeverij Schrijverspunt. Door in deze webshop een bestelling te plaatsen voor deze mogelijkheid en de bestelprocedure (incl. betaling) af te handelen verzorgen wij de afhandeling zoals aangegeven. De kosten voor de te verzenden boeken en de betreffende portokosten zijn voor rekening van Uitgever Schrijverspunt.

Tijdens de afhandeling van de bestelprocedure krijg je de gelegenheid om opmerkingen toe te voegen. Bv over de bijzondere thematiek van je boek.

 Je kunt je bestelling, tegen een lager tarief, ook beperken tot 2 recensie-exemplaren!

 

 

Je boek bij de media Kies opties

Je boek bij de media

€ 75.00

Alleen voor auteurs Schrijverspunt

Incl. deelnemerkorting*

* Deelnemerkorting alleen voor deelnemers Clusteruitgeverij.

Kan ik dit product bestellen?

Staat er een groen vinkje voor jouw gebruikersgroep? Dan is bestellen voor jou mogelijk.

  • Auteur bij Schrijverspunt