Skip to main content
Webshop Schrijverspunt Clusteruitgeverij Webshop Schrijverspunt Clusteruitgeverij

We helpen je graag verder met je boek(-en)

Van manuscript tot boekwinkel is het mogelijk om Schrijverspunt Clusteruitgeverij om hulp te vragen. Voor de meeste zaken hebben we zelf de deskundigheid en ervaring in huis en anders weten we de juiste mensen te vinden. Dit is de webshop met alle mogelijkheden.

Om een keuze te kunnen maken, eerst inloggen s.v.p.!

Alle prijzen zijn incl. BTW.

Inhoud van je winkelwagen...

Nog geen bestelling...

Een promotiefilmpje van jouw boek!

Promoot je boek.
FILM BOEK PROMOWat een prestatie! Je hebt een boek geschreven... Nu wil je natuurlijk dat jouw werk wordt ontvangen met hetzelfde enthousiasme als waarmee jij eraan gewerkt hebt.

Om jouw 'kindje' aan de man te brengen bij het publiek is het heel belangrijk dat de promotionele zaken goed geregeld zijn! En dat deze precies uitstralen wat jij met jouw verhaal voor ogen hebt! Met de juiste reclame heb je namelijk een veel groter bereik.

Laat jouw boodschap digitaliseren tot een fantastisch uniek filmpje!
Papieren drukwerk kennen we allemaal. Toffe flyers, luxe visitekaartjes… Vrijwel alles is mogelijk. Het nadeel van dit soort promotiemateriaal is dat het vrijwel nooit verder verspreid wordt. Je folder komt bij één persoon terecht en daar blijft deze vaak ook. Daarnaast is drukwerk kostbaar, bewerkelijk en natuurlijk niet zo goed voor het milieu. Maar hoe promoot je je boek dan?

Digitale Trailer
Een kort videofragment van je boek, een tipje van de sluier over het verhaal. Van stop-motions tot bewegende foto-collages. Van hippe visuals tot retro video's... Een voorgelezen passage, of enkel wat bondige info. In een filmpje kan vrijwel alles!

Bij LoEdIDD ga ik samen met jou aan de slag om tot een fantastisch resultaat te komen! Wil je het filmpje gebruiken op je socials, per whatsapp naar vrienden sturen of is de clip voor je YouTube kanaal? Ook als je nog geen enkel idee hebt, help ik je met het bepalen van jouw doelgroep en de daarbij behorende filmsoort. In goed overleg ontwerp ik de film, waarbij jij steeds inspraak hebt. Ben je helemaal tevreden?
Dan verzend je jouw eindproduct eenvoudig naar alle ontvangers!

Dit product is verkrijgbaar bij LoEdID. LoEdIDD is partner van Schrijverspunt en geeft meerdere mogelijkheden om jouw boekpromotie te ondersteunen.

 

Klik hier om naar de website van LoEdIDD te gaan

Een promotiefilmpje van jouw boek!

€ 20.00

Partner

Incl. deelnemerkorting*

* Deelnemerkorting alleen voor deelnemers Clusteruitgeverij.

Kan ik dit product bestellen?

Staat er een groen vinkje voor jouw gebruikersgroep? Dan is bestellen voor jou mogelijk.

  • Bezoeker
  • Lid Schrijverspunt
  • Auteur bij Schrijverspunt
  • Deelnemer Clusteruitgeverij