Voor schrijvers, door schrijvers
Boekwinkel Schrijverspunt

BOEKWINKEL SCHRIJVERSPUNT

Nog geen bestelling...

Tekenen des tijds: klimaatontwrichting - Vir Mutatio

Dat het klimaat opwarmt is algemeen bekend. Ook bekend is dat zonder onverwijld en wereldwijd ingrijpen, die opwarming al op korte termijn een bedreiging vormt voor al het leven op de planeet. Over (klimaat)technische oplossingen bestaat gelukkig al veel expertise.  Het grote probleem ligt bij ...Lees meer
€ 17,50


  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Review
  • Plaats een review

Dat het klimaat opwarmt is algemeen bekend. Ook bekend is dat zonder onverwijld en wereldwijd ingrijpen, die opwarming al op korte termijn een bedreiging vormt voor al het leven op de planeet.

Over (klimaat)technische oplossingen bestaat gelukkig al veel expertise.  Het grote probleem ligt bij een klimaatvijandige economie, waarvan wereldwijd onvermijdelijk te weinig geld ter beschikking komt voor een fatsoenlijk onderhoud van klimaat en milieu, trouwens ook van de samenleving.

Dit economisch falen vormt de kwintessens van dit boek. Het voert vanuit een gedegen analyse tot nieuwe economische inzichten en voorstellen, waarin de funeste rol van geld is uitgespeeld. Ze zijn noodzakelijk om een heilloze afslag naar een voor de wereld catastrofale klimaatontwikkeling te keren.

Het boek is een uniek kompas voor het denken over klimaat- en mensvriendelijke economische structuren. Een navigatie zodanig gepresenteerd, dat een goed begrip van de argumenten niet alleen is voorbehouden aan economisch geschoolden.

Vir Mutatio
9789462664166
Schrijverspunt
196
Paperback
2020
Lijst van de reviews:
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Stemmen:

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
E-mail:


Shop Schrijverspunt

MIJN WEBSHOP OVERZICHT TITELS Business & Organisatie Fantasy & SF Geschiedenis & Politiek Gezin & Gezondheid Kinderen & Jeugd Kunst & Cultuur Koken & Bakken Literatuur & Romans Mens & Relatie Spiritualiteit & Esoterie Sport & Hobby Thrillers & Misdaad Vakantie & Reizen Wetenschap & Milieu Wonen & Tuinieren Boekentips E-boeken Luisterboeken Donatie 3 gratis boeken