Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Schrijverspunt is een platform voor schrijvers, lezers en uitgevers. Op de website is veel informatie te vinden over schrijven en het uitgeven van een boek. Daarnaast veel schrijfactiviteiten en schrijfwedstrijden. Dagelijks is er nieuwe informatie te vinden en kun je actief zijn op de Schrijversplek.

boekenIn deze webshop zijn de boeken te vinden en te koop waarvan Schrijverspunt betrokken is bij de uitgifte. Net als in elke boekenwinkel kun je gewoon online een of meerdere exemplaren bestellen. Voor dezelfde prijs als in elke boekenwinkel.

In deze webshop zijn ook mogelijkheden te vinden die je helpen bij het uitgeven van een boek. We hebben het dan over dienstverlening als het aanvragen van een ISBN, de opmaak van het binnenwerk, het ontwerp van een boekcover, etc.

Voor leden van Schrijverspunt, deelnemers aan Schrijverspunt Clusteruitgeverij en auteurs waarvan Schrijverspunt de uitgever is bieden we een aantal extra mogelijkheden. De belangrijkste mogelijkheden zijn te vinden in deze webshopl. Iedereen heeft natuurlijk toegang tot de webwinkel en kan gebruik maken van het aanbod, maar er zijn extra mogelijkheden en ook zichtbaar als je een aangepast account hebt bij Schrijverspunt en eerst bent ingelogd. Je kunt gewoon inloggen met je bestaande gegevens.

Pin It

Voorbeelden uit de collectie:

We adviseren je om eerst in te loggen voor het beste resultaat! Dat is mogelijk met je normale Schrijverspunt-account.

schrijversplekwelkom


Inloggen / Registreren / Persoonlijk menu

Je peroonlijk menu is na het inloggen zichtbaar!
   

Wegwijzer voor de website (Klik hier)

Klik op een van de mogelijkheden.

SCHRIJVERSPUNT

Schrijverspunt is een platform voor schrijvers, lezers en uitgevers. Je kunt op onze website terecht voor nieuwtjes en tips over schrijven en uitgeven.

SCHRIJVEN EN SCHRIJVERS

Informatie over schrijven, boeken over schrijven, cursussen, etc. Ook als je kennis wilt maken met andere schrijvers.

LEZEN EN BOEKEN

Informatie over boeken met recensies, boekfragmenten, boektrailers etc. Boeken die binnenkort verschijnen. Onze boekenwinkel en Boekenpartners.

ZELF SCHRIJVEN

Je kunt online meedoen aan vele schrijfactiviteiten, o.a. verhalen, blogs, columns en/of gedichten toevoegen of deelnemen aan een van de schrijfwedstrijden.

PUBLICEREN VAN JE WERK

Of je manuscript wordt uitgegeven door een uitgeverij, of dat je het uitgeven zelf (in eigen beheer) gaat doen - er komt veel bij kijken.

UITGEVEN MET SCHRIJVERSPUNT

Een boek in eigen beheer uitgeven is mogelijk bij Schrijverspunt Clusteruitgeverij. Uitgever Schrijverspunt geeft jouw boek uit zonder kosten voor jou!

Schrijverspunt Clusteruitgeverij

Uitgever Schrijverspunt

Veel plezier

Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2018