We nodigen je graag uit om je mening te geven over deze publicatie. Dat is mogelijk door een commentaar van jou toe te voegen en/of door een waardering te geven. Klik hieronder s.v.p. op het gewenste item!

 • Jouw commentaar toevoegen? Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Dat is mogelijk in de tekstbalk

  Voeg hier je commentaar toe...
  You are a guest ( Sign Up ? )
  or post as a guest
  Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

  Wees de eerste om commentaar te geven.

  14.08.22
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  Inhoudelijk zéér met je eens. Sowieso mogen we eens beseffen dat niets er voor niets is en dat het niet om de mens draait, maar dat terzijde. Qua vorm vind ik dat je er meer uit zou kunnen halen. Het ráákt me niet en ik denk dat daar nog e.e.a. te winnen valt.
  Show more
  1 van de 1 lezers vond deze review nuttig
  • Elle Hart 14.08.22
   Bedankt voor jouw (wel een beetje stekelige) reactie. Zie mijn commentaar bij Samuel. Ewald heeft met zijn versie wat mij betreft jouw "gelijk" bewezen!
   Geniet van deze prachtige zomerdag!

   Hartelijke groet van Elle
   • Elka Le Mair 14.08.22
    @Elle Hart Venijn heb ik geen zin in en ik bedoel feedback eigenlijk altijd goed. Ik snap desalniettemin dat het verkeerd kan overkomen. Kan gebeuren. Ik vind het fijn dat je nog even gereageerd hebt.
   • Elle Hart 14.08.22
    @elkalemair Dan heb ik te overtrokken gereageerd, Elka. Blijf alsjeblieft doorgaan met feedback geven. Het kwam een beetje door het benadrukken van het woord 'raakt'. Ik herken het trouwens wel wat je schrijft. Heel vaak wil ik een reactie plaatsen, maar dan ben ik bang dat ik belerend overkom of niet de juiste toon gebruik.
    Wat mij betreft gaan we verder met een schone lei. Er gaat vaak al zoveel venijn rond op Schrijverspunt. Dat maakt dat ik jou dit echt even wilde laten weten!

    Elle
   • Elka Le Mair 14.08.22
    Wat ontzettend jammer dat je het zo opvat. Het is absoluut niet stekelig bedoeld, alleen opbouwend. Precies de reden dat ik het doirgaans spannend vind om te reageren en het meestal niet doe.
    Fijne zondag verder!
  13.08.22
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  Ja, als je het zo bekijkt, heb je wel een punt.
  Persoonlijk vind ik ze dit jaar brutaler dan voorheen.
  Maar met dit in gedachten zal ik mijn oordeel nuanceren.
  Show more
  0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  Je kunt ook een waardering geven voor deze publicatie!
 • Graag jouw waardering voor de kwaliteit van deze inzending: 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.
  Schrijf een commentaar
  PLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVE
   
  Je kunt ook een commentaar toevoegen voor deze publicatie!
 • Toelichting

  Op Schrijverspunt kun je in principe bij elke publicatie, d.m.v. een commentaar en/of een waardering, je mening geven. Alleen als een auteur feedback niet op prijs stelt is de mogelijkheid niet zichtbaar. De praktijk heeft geleerd dat de meeste auteurs feedback op prijs stellen. We nodigen je dan ook graag uit om je mening te geven over een publicatie. Dat is op twee manieren mogelijk:

  Commentaar

  Je kunt jouw commentaar geven op een publicatie of reageren op een ander commentaar of reactie.
  • Je kunt jouw commentaar toevoegen in de tekstbalk (Voeg hier je commentaar toe...) van het blok commentaar. Je commentaar is dan direct zichtbaar. Bij je commentaar kun je b.v. ook een emoji toevoegen.
  • Wil je een reactie toevoegen bij een ander commentaar of reactie? Klik dan bij het betreffende commentaar op 'Reageer'. ook dan verschijnt er een mogelijkheid om je tekst toe te voegen.
  • Elk commentaar is welkom. Dus geef gerust aan als je de publicatie met plezier hebt gelezen, maar ook opmerkingen over de stijl en het taalgebruik van de publicatie worden op prijs gesteld. Een mooie manier voor auteurs om eigen schrijfwerk te verbeteren.
  Commentaren of reacties lezen.
  • Bij elke publicatie kun je de commentaren of reacties lezen. Op de homepagina is daarnaast ook nog eens een overzicht van de actuele commentaren/reacties te vinden.
  • Wil je een bericht ontvangen van nieuwe commentaren/reacties dan kun je dat bovenin het blok Commentaar aangeven bij 'Ontvang een bericht bij nieuwe commentaren' of als je zelf een commentaar of reactie geeft.
  • Wil je alleen de commentaren zien bij een publicatie en geen reacties daarop? Klik dan bovenin het blok Commentaar op 'Inklappen alles'.
  Voorwaarden:
  Schrijvers en dus ook wij stellen een commentaar bij een publicatie erg op prijs. We proberen daarbij de mogelijkheid op Schrijverspunt om feedback te geven liefst zonder regels te laten. Dat vraagt alleen soms wat tolerantie en misschien wat invoelingsvermogen voor de ander. Samengevat respecteer elkaar.
  Is een commentaar of reactie volgens jou ongepast? Door met je muis over het commentaar of de reactie te gaan verschijnt er rechts een vlaggetje. Klik daar op om dit te melden bij websitebeheer.

  Waardering:

  Je kunt  commentaar geven op een publicatie, maar het is ook mogelijk om een waardering in cijfers te geven. Bij een waardering gaat om een beoordeling door jou van de kwaliteit van de publicatie. Je kunt kiezen uit 5 mogelijkheden om op te stemmen. 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.  De waardering is anoniem.
Hits: 395
Lekkerboek voor betaalbaar leesplezier
Tweedehands boeken
Nu opruiming!

Maurice Maeterlinck en Patrick Bernauw: Pelléas en Mélisande

- Klik hier!-

Meer publicaties lezen of zelf meedoen aan een schrijfactiviteit?

Klik op een van de mogelijkheden.