We nodigen je graag uit om je mening te geven over deze publicatie. Dat is mogelijk door een commentaar van jou toe te voegen en/of door een waardering te geven. Klik hieronder s.v.p. op het gewenste item!

 • Jouw commentaar toevoegen? Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Dat is mogelijk in de tekstbalk

  Voeg hier je commentaar toe...
  You are a guest ( Sign Up ? )
  or post as a guest
  Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

  Wees de eerste om commentaar te geven.

  04.10.21
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  Heel mooi beeldend
  Show more
  0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  04.10.21
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  Een van de mooiste gedichten die ik van jou heb gelezen, Maryse (en de Battle is nota bene voorbij)!

  Met je interpunctie ben je niet consequent, dat is jammer. Hier en daar gebruik je wel komma's en op andere plaatsen weer niet. Nauwkeuriger kommagebruik komt de leesbaarheid ten goede en dit gedicht verdient dat zeker.
  Show more
  0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Maryse Van Hal 04.10.21
   Het gedicht bestond 4 dagen geleden nog niet ?. Interpunctie: klopt. De komma tussen onzichtbare en rustgevend angstaanjagend heb ik er bij het plakken hier maar toegevoegd. Verkeerde beslissing. Tussen werkwoorden geen komma zetten blijf ik net voor de leesbaarheid een beetje moeilijk vinden . Is dat een regel eigenlijk dat je ofwel overal ofwel nergens interpunctie moet gebruiken? Of gewoon de logica zelve? Ik heb deze opmerking van jou hier al een paar keer gelezen en let er daarom meer op. Bedankt voor je fijne waardering.
   • Ewald Hagedorn 05.10.21
    @MaryseVanHal Wat ik in gedachten heb doet niet echt ter zake, het is jouw gedicht ten slotte. Ziet er zo prima uit trouwens. En inderdaad, als je het snel leest krijgt het daarmee een andere dimensie.
   • Maryse Van Hal 05.10.21
    @Ewald Bedankt voor de tip. Per strofe moet het snel achter elkaar gelezen worden, dus heb ik nu alle leestekens weggehaald. Dat was misschien niet wat je in gedachten had ?.
   • Maryse Van Hal 04.10.21
    @MaryseVanHal interpunctie aangepast
   • Ewald Hagedorn 04.10.21
    @MaryseVanHal Misschien is dit een tip: lees het gedicht hardop - draag het voor - zoals jij vindt dat het moet klinken. Overal waar jij een 'rust' laat horen, daar is een komma (of een punt) gepast. Hoofdletters verduidelijken dat er een nieuwe zin begint.
   • Maryse Van Hal 04.10.21
    komma ondertussen geschrapt
  Je kunt ook een waardering geven voor deze publicatie!
 • Graag jouw waardering voor de kwaliteit van deze inzending: 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.
  Schrijf een commentaar
  PLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVE
   
  Je kunt ook een commentaar toevoegen voor deze publicatie!
 • Toelichting

  Op Schrijverspunt kun je in principe bij elke publicatie, d.m.v. een commentaar en/of een waardering, je mening geven. Alleen als een auteur feedback niet op prijs stelt is de mogelijkheid niet zichtbaar. De praktijk heeft geleerd dat de meeste auteurs feedback op prijs stellen. We nodigen je dan ook graag uit om je mening te geven over een publicatie. Dat is op twee manieren mogelijk:

  Commentaar

  Je kunt jouw commentaar geven op een publicatie of reageren op een ander commentaar of reactie.
  • Je kunt jouw commentaar toevoegen in de tekstbalk (Voeg hier je commentaar toe...) van het blok commentaar. Je commentaar is dan direct zichtbaar. Bij je commentaar kun je b.v. ook een emoji toevoegen.
  • Wil je een reactie toevoegen bij een ander commentaar of reactie? Klik dan bij het betreffende commentaar op 'Reageer'. ook dan verschijnt er een mogelijkheid om je tekst toe te voegen.
  • Elk commentaar is welkom. Dus geef gerust aan als je de publicatie met plezier hebt gelezen, maar ook opmerkingen over de stijl en het taalgebruik van de publicatie worden op prijs gesteld. Een mooie manier voor auteurs om eigen schrijfwerk te verbeteren.
  Commentaren of reacties lezen.
  • Bij elke publicatie kun je de commentaren of reacties lezen. Op de homepagina is daarnaast ook nog eens een overzicht van de actuele commentaren/reacties te vinden.
  • Wil je een bericht ontvangen van nieuwe commentaren/reacties dan kun je dat bovenin het blok Commentaar aangeven bij 'Ontvang een bericht bij nieuwe commentaren' of als je zelf een commentaar of reactie geeft.
  • Wil je alleen de commentaren zien bij een publicatie en geen reacties daarop? Klik dan bovenin het blok Commentaar op 'Inklappen alles'.
  Voorwaarden:
  Schrijvers en dus ook wij stellen een commentaar bij een publicatie erg op prijs. We proberen daarbij de mogelijkheid op Schrijverspunt om feedback te geven liefst zonder regels te laten. Dat vraagt alleen soms wat tolerantie en misschien wat invoelingsvermogen voor de ander. Samengevat respecteer elkaar.
  Is een commentaar of reactie volgens jou ongepast? Door met je muis over het commentaar of de reactie te gaan verschijnt er rechts een vlaggetje. Klik daar op om dit te melden bij websitebeheer.

  Waardering:

  Je kunt  commentaar geven op een publicatie, maar het is ook mogelijk om een waardering in cijfers te geven. Bij een waardering gaat om een beoordeling door jou van de kwaliteit van de publicatie. Je kunt kiezen uit 5 mogelijkheden om op te stemmen. 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.  De waardering is anoniem.
Hits: 417
Lekkerboek voor betaalbaar leesplezier
Tweedehands boeken
Nu opruiming!

Anne Gadellaa: Mus en Snorrie en de kip van de buren

- Klik hier!-

Meer publicaties lezen of zelf meedoen aan een schrijfactiviteit?

Klik op een van de mogelijkheden.