nieuws
Heb jij het afgelopen jaar een boek uitgegeven? Of ben jij iemand die verder leest dan de obligate Boeken Top Tien en en laat je jezelf nog wel eens verrassen door een geweldig boek van een minder bekende auteur? Zo’n boek dat je iedereen van harte zou willen aanraden? In beide gevallen zijn wij op zoek naar jou!


StimuleringsprijsbannerWat is de Schrijverspunt Stimuleringsprijs?

Met de Schrijverspunt Stimuleringsprijs brengen we de beste boeken van debuterende en minder bekende auteurs extra voor het voetlicht. Niet door zelf de zoveelste commerciële boekenlijst samen te stellen, maar door auteurs en uitgevers te vragen de meest verrassende boeksensatie van 2017 te nomineren voor de Stimuleringsprijs. Het boek dat de meeste lezersstemmen weet te genereren zal door ons worden gepromoot in de pers, op de website en social media en bij onze boekenpartners. De winnende auteur ontvangt van ons 100 exclusief ontworpen boekenleggers en nodigen we uit om als jurylid op te treden bij de volgende schrijfwedstrijd. Voor het volledige te winnen prijzenpakket Klik hier!

Tot 1-9-2017 is het mogelijk om een boek te nomineren voor deze prijs!


KLIK HIER om naar de juiste pagina te gaan.


Pin It
Nieuwe leden:

Contact

Contactgegevens:

Nederland:
Schrijverspunt
p/a Molenkampspark 7
7607LD Almelo
Nederland

België
Schrijverspunt
p/a Krijtstraat 47
3770 Riemst
België

Zakelijk:


IBAN: NL86 TRIO 0198 5602 06 / BIC: TRIONL2U
t.a.v. Schrijverspunt
KVK : 67629369
Belgie: 0669.636.728
BTW: 857099796B01

Op de website is de nodige informatie te vinden. Veel antwoorden op vragen zijn te vinden bij  'FAQ' . Daarnaast blijft het natuurlijk altijd mogelijk om direct contact met ons op te nemen. Klik hieronder!

Hierklikken

Wil je dat we je bellen? Geef dat dan aan in de e-mail en we bellen je z.s.m. Privacy

Volg ons ook op de sociale media:
twitter facebook instagram linkedin

Meer over Schrijverspunt

Hierklikken120

Schrijverspunt Clusteruitgeverij

Hierklikken120

Uitgever Schrijverspunt

Hierklikken120
Stemmen voor
de shortlist
Schrijverspunt
Stimuleringsprijs
tot 1-10-2017?
Teksten en beelden op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd - overname alleen met schriftelijke toestemming. © 2017 Schrijverspunt.nl, All Rights Reserved.