Wintertijd
Ook meedoen aan onze wensactie in december?
Maak kans op een boekenpakket!
Gezocht: nieuwe columns voor Schrijverspunt!
Kijk bij Schrijfactiviteiten
Fijne feestdagen
Nieuwtjes

Heb je een tip over nieuws of zelf nieuws te melden voor deze rubriek? Laat het ons weten aub.


M.i.v. 1-7-2018 verlaagt Schrijverspunt Clusteruitgeverij de titelkosten naar slechts € 7.50 *


Steeds meer uitgevers en auteurs die een boek in eigen beheer willen uitgeven weten Schrijverspunt Clusteruitgeverij te vinden.

Elke auteur of uitgever heeft er belang bij dat een boek op zo veel mogelijk verkooppunten te koop is. Aansluiting bij het CB is dan onontbeerlijk om een boek te kunnen verkopen via de meer dan 2100 boekhandels in Nederland en België. Je boek is dan niet alleen bij Bol.com beschikbaar voor verkoop, maar natuurlijk ook bij alle lokale boekwinkels en bv Ako, Bruna en Cosmox.
Voor de gemiddelde zelf uitgevende auteur en kleine uitgever vormen de hoge aansluitkosten bij het CB (ook CB compact is niet de goedkoopste!) een stevige drempel en vrijwel niet op te brengen. Maar met die kosten ben je er nog niet. Bij een zelfstandige aansluiting heb je verder ook nog eens te maken met de logistieke en administratieve handelingen en kosten van het CB. Het beheer hiervan is voor de gemiddelde leek bijna niet te doen.

Om die reden is jaren geleden Schrijverspunt Clusteruitgeverij opgericht. Door deelnemer te worden van Schrijverspunt Clusteruitgeverij is dat voor elke auteur of uitgever mogelijk. Wij zorgen dat je boek voor verkoop beschikbaar is bij alle bij het CB aangesloten boekwinkels. Daarnaast beheren we voor jou de ingewikkelde administratieve- en logistieke handelingen en kosten van het CB.
Je behoudt zelf de volledige uitgeef- en auteursrechten en bent vrij in de keuze van o.a. druk, verkoopprijs, opmaak en promotie van het boek onder een zelf te bepalen uitgeversnaam. Desgewenst kunnen we je op vrijwel elk onderdeel ondersteunen en kun je gebruik maken van onze verdere mogelijkheden. Door deelnemer te worden van Schrijverspunt Clusteruitgeverij kun je een of meerdere boeken op verschillende manieren (druk, POD, e-boek) in eigen beheer uitgeven. Dat allemaal zonder jarenlange contracten en tegen een erg laag tarief alleen voor deelnemers
Prijsverlaging

Door gebruik te maken van een clusteruitgeverij verdeel je in feite een groot aantal vaste kosten onder de deelnemers. Dat is ook de reden dat de tarieven van Schrijverspunt Clusteruitgeverij een van de laagste zijn in Belgie en Nederland. En dat niet alleen, wegens succes hebben we de tarieven elk jaar kunnen verlagen! Ook dit jaar dus weer.

Prijsverlaging:


M.i.v. 1 juli 2018 bedragen de titelkosten om een boek beschikbaar te stellen voor verkoop bij vrijwel alle boekwinkels in Belgie en Nederland slechts € 7.50* per maand/per titel. Voor dat bedrag kan iedereen je boek kopen.
Heb je meer dan vijf titels? Dan worden de kosten per titel zelfs nog lager!
Met dergelijke lage tarieven kan eigenlijk iedereen zijn of haar boek uitgeven! Weet je niet precies wat daarbij komt kijken? Als deelnemer van Schrijverspunt Clusteruitgeverij helpen we je natuurlijk graag verder met (gratis) advies en/of dienstverlening voor bv de aanvraag van een ISBN, ontwerp van de cover etc. Ook is er op onze website al de nodige informatie te vinden.

* alleen voor deelnemers van Schrijverspunt Clusteruitgeverij bij online aanmelding van een nieuwe titel in onze webshop. De genoemde bedragen zijn excl. BTW.

Wil je ook gebruik maken van deze lage tarieven en gebruik maken van het complete pakket aan verdere ondersteuning door Schrijverspunt Clusteruitgeverij? Meld je dan ook aan als deelnemer. Maar bekijk eerst rustig onze mogelijkheden.


Klikhier2
Dit artikel delen?
Pinit Fg En Rect Red 20
Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2019
https://www.lekkerboek.nl/