Skip to main content

Ontvangen inzendingen

This is the first day of my life

  • Pieter Drift

In mijn tienerjaren raakte ik overal opgewonden van. Alleen de gedachte dat iemand borsten had was al genoeg. In bed werd mijn onderlaken al snel hard. Iedereen kwam langs in alle standen, maar hier hield het dan ook direct op. Ik had geen idee hoe ik de volgende stap moest maken.
Meisjes waren voor anderen. Al mijn vrienden vond ik zelf ook interessanter. Ik begreep wel waarom de meisjes verliefd op hen werden. Later bleek ik veel signalen gemist te hebben. Toen ik dat jaren later hoorde dat sommige meisjes ook verliefd op mij waren geweest, wist ik niet of ik daar blij mee moest zijn. Ik was waarschijnlijk mooier dan ik toen zelf vond, maar wat heb je eraan als je het niet weet.
Doortastendheid is nooit aan mij besteed geweest. Ik aanschouwde hoe anderen stelletjes werden. Totdat ik hoorde dat Jolien mij wel leuk vond. Eerst dacht ik dat het een grap was. Jolien stond in de klas in de hoogste regionen. Vraag me niet of ze knap was, dat kan ik niet precies zeggen. Ze raakte me. Of ik toen verliefd was op haar, weet ik niet meer. Ik werd het wel toen ik hoorde dat zij mij leuk vond.
Al snel werden we speciale vrienden van elkaar zonder lichamelijkheid. Ik durfde geen een stap te zetten. Wat moest ik doen? Ik zou alles kapot maken als ik haar lichaam zou ontheiligen. Na een jaar had ze genoeg van mij. Die eerste stap die ik had moeten nemen, kwam niet. Ze maakte uit wat nooit aan was geweest en liet mij in wanhoop achter.

Een half jaar later bleek dat we nog niet klaar waren met elkaar. In een tent legde zij mijn hand op haar borst bij gebrek aan initiatief van mijn kant. Ik ontkoppelde en zag mezelf. Steeds opnieuw zonder te begrijpen wat er gebeurde. Elke nacht opnieuw tot ik langzaam wende aan het idee dat dit ook mij ten deel was gevallen. Weer een jaar later neukten we pas, maar daar weet ik weinig meer van. Ik kwam sneller klaar dan ik kon denken en ik denk ook niet dat Jolien er nog een echt herinnering aan heeft.

Een half jaar later ontmoette ik jou. Geen idee of de ware bestaat, maar als er zoiets bestaat dan ben jij het voor mij. Vanaf het eerste moment wist ik het. De rem ging er vanaf zonder te hard te rijden.

This is the first day of my life
I'm glad I didn't die before I met you

In het begin aten we elkaar op, maar later kwam er meer rust in de bewegingen. Steeds weer werden er nieuwe details ontdekt. Steeds meer werden we elkaar. Erotiek alleen door schoonheid is plat. Natuurlijk kun je daar klaar op komen, maar het blijft een snack. Tijdens ons vrijen zijn we geen fotomodellen. We laten los hoe we eruit zien en stellen ons open. Ontroeringsseks is het mooiste wat er is.

But now I don't care, I could go anywhere with you
And I'd probably be happy

Je bekijkt me als je in ons bed ligt en ik met gebogen rug mijn sokken aantrek. Dit ben ik. Middelbare man met buikje en kromme rug.
‘Kom hier lekker ding,’ zeg je.
Ik geloof je en nest me in je armen.

 
  • Hits: 28