1 post

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 6812 niet laden

SPROOKJE 2

50 Hits.
Sprookjes zijn best leuk, je kunt van alles opschrijven. Bijvoorbeeld een appel die zingt. Daar is natuurlijk geen bezwaar tegen, als hij het maar een beetje goed doet. Persé het songfestival winnen hoeft niet, maar het moet klinken. Of zoals die peer van peer-age, die zo hard wegreed dat de straatstenen in het rond vlogen. Dat is geen sprookje Jan, dat is waar. Daar gaan we:

Er was eens een prachtige man, waar de Viking-genen vanaf spatten. Iedere ochtend in de spiegel zag hij dat en vond dus dat hij moest trouwen met de mooiste vrouw van de wereld. Hij stuurde alle vrouwen een brief. Ik zoek de mooiste vrouw van de wereld, taille-omvang van 50 cm, gewicht 50 kilo en de vijf schoonheden.

Wekenlang hoorde hij niets, maar toen op een ochtend ging de telefoon. Een meneer vertelde hem dat hij de mooiste vrouw had gevonden, ze zal ’s middags bij zijn huis arriveren.

Op van de zenuwen liep hij al om elf uur in de hal heen en weer, wachtend op het geklingel van zijn bel. Drie uur later was het zover. Hij deed open en ze was waanzinnig mooi. Merkwaardig was een briefje aan haar revers geprikt. Hij las: ‘Ze is nog niet opgewonden, de sleutel heeft ze in haar linkerhand.’

Alleen Plusleden kunnen een eigen artikel aanpassen na publicatie. KLIK HIER om alle voordelen van een pluslidmaatschap te bekijken.

De auteur van dit artikel jan sammels:

Als een auteur geen behoefte heeft aan feedback verschijnt er geen mogelijkheid voor reacties.

Ook jouw mening is hier welkom!

Reacties:

Meer van deze auteur:

Titel:Hits:Waardering:Link:
SF & Fantasy
ANNO 2100
415
Lezen?
Hard.
281
Lezen?
SF & Fantasy
Het interview
280
Lezen?
Waarom?
248
Lezen?
Weten
234
Lezen?