Binnenkort in de boekenwinkel

verwachtEen aantal titels is in voorbereiding om de komende periode uit te geven. Ook deze (e-) boeken zijn dan binnenkort in elke boekenwinkel verkrijgbaar.

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Wat als wraak en weerwraak de liefde uitdagen? Er is zoveel haat en eenzaamheid in de wereld en of de liefde het haalt, is nog maar de vraag.

Een dorp is als een stille waterpoel, ogenschijnlijk vredig maar o zo verraderlijk en onrustig als je dichterbij komt. In het dorp van Hans Goeminne plant men een boom als er een kind geboren wordt. Maar niet voor elk kind!
‘Wat zit jij nu te zeuren over een boom?’ verwondert Fee zich. ‘Hangt jouw liefde af van een hoop bladeren?’

Al tijdens zijn jeugd op het katholieke, Vlaamse platteland ontdekt Hans dat het leven lang niet altijd rozengeur en maneschijn is en dat de dingen zelden zijn wat ze lijken.
In een sfeer van schuld en boete kleeft elke fout aan je verdere leven. Zeker als die fout, hoe klein ook, gebeurde tijdens de oorlog, zoals in het geval van Hans’ vader. Als Hans op zijn zeventiende verliefd wordt op Fee, een merkwaardig meisje, komt de relatie met zijn vader onder druk te staan.

‘De tovenaar van half negen’ is in de eerste plaats een verhaal over de loyale liefde van een zoon voor zijn vader en over het onvermogen om te vergeten.
Zal Hans tijdig kunnen kiezen tussen de twee mensen die hem het meest dierbaar zijn? En verneemt hij eindelijk wat er zijn grootvader precies is overkomen tijdens de Tweede Wereldoorlog?

“Mijn hele jeugd heb ik de schimmen van mijn vader nagejaagd en nu ze eindelijk zichtbaar dreigen te worden, woedt er in mijn binnenste een gevecht tussen mijn verlangen naar de waarheid en de vrees dat het verleden mij als een wurgslang zal overmeesteren.”

Verwacht: 3e kwartaal 2018
Pin It

Wil je ons ook ontmoeten op de sociale media?

Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2018