Binnenkort in de boekenwinkel

verwachtEen aantal titels is in voorbereiding om de komende periode uit te geven. Ook deze (e-) boeken zijn dan binnenkort in elke boekenwinkel verkrijgbaar.

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Wat nu als je een hele kleine heks bent? Dan zijn je toverijen dus ook klein en zou je best eens jaloers kunnen zijn op heksen die wél groot zijn en dus Grootse Dingen toveren. Megamorfoorsje is zo’n heksje. Ze leeft in het bos in een klein huisje en houdt elke donderdag spreekuur om zieke dieren te genezen. Op een dag komt er een wereldberoemde heks in het dorp. Ze is groot, mooi en tovert Grootse Dingen. Foosje besluit dat haar leven te saai is en probeert ook Grootse Dingen te toveren. Maar of dat helemaal goed gaat?

Ga mee op reis met Foosje en haar kikkervriend Pieter. In vier spannende en grappige verhalen nemen ze je mee. Blijf een beetje uit de buurt als Foosje besluit beroemd te worden, bezoek een Bosbuurtbakwedstrijd, sluip voorzichtig mee door het Trollenbos en maak kennis met de grootste pestkop van bos!

Geschikt als voorleesboek of om lekker zelf in een hoekje mee weg te kruipen.Verwacht: 2e kwartaal 2018
Pin It

Wil je ons ook ontmoeten op de sociale media?

Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2018