Skip to main content
Categorie: PROZA
Tekstsoort: Cursiefje

Wegomlegging schrijverspunt

© Bob Faber op .

Het is momenteel vrij omslachtig om een bijdrage op Schrijverspunt te plaatsen.  Maar met enig zoekwerk lukt het wel. De desbetreffende button is ver weggestopt. Om een bijdrage te plaatsen open je eerst via de button RECENT een bijdrage, vervolgens scroll je helemaal naar onderen, daar vind je de button om je bijdrage te plaatsen. 
Ik ga ervan uit, dat de webredactie druk bezig is met een reconstructie van de site en dat dit van tijdelijke aard is. Maar het is nu dus nog even zoeken.
 
exreview
:off}

😐 Lezenswaardig?

Aantal hits

251
Feedback op je tekst

Dank voor het lezen van deze inzending . .

😐 Je kunt hieronder een reactie geven.

Voeg hier je commentaar toe...
You are a guest ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
 • This commment is unpublished.
  Ewald Hagedorn · 1 months ago
  Bob, in het verleden is het vaker voorgekomen dat bij verandering e.e.a. niet (meer) naar believen werkte. 
  UIteindelijk komt het altijd weer goed, even geduld dus.
 • This commment is unpublished.
  Arjan Zuidervliet · 1 months ago
  Ik wilde zeggen, dat je ook vanaf het dashboard kunt inzenden, maar die link werkt ook niet mee. Het gaat goedkomen, daar ga ik ook vanuit. Als je bijna 80 inzendingen in een maand doet gaat dat vast irriteren.
 • This commment is unpublished.
  Website beheer · 1 months ago
  Het was de afgelopen periode inderdaad omslachtig om een bijdrage op Schrijverspunt te plaatsen. Vervelend, maar noodzakelijk. Ondertussen zijn nu op alle overzichtspagina's en bij elke inzending buttons te vinden om een bijdrage in te zenden (zie deze pagina), Sinds vandaag zijn die buttons ook nog eens te vinden op o.a. de homepagina.
  Onze excuses we proberen het ongemak te beperken.
  • This commment is unpublished.
   Elsbeth Boom · 1 months ago
   @Website beheer het feit blijft, dat je nu gedwongen wordt eerst een titel in te voeren, dan pas de tekst. meerdere handelingen, minder overzicht. en als ik me bij de tekst besef dat ik de verkeerde categorie heb aangeklikt, moet ik weer stap terug, stap terug. onzinnige extra onoverzichtelijke handelingen.
   als de meest recente tekst een lange tekst is, zoals bij de verhalenwedstrijd, scrol je je suf om bij de andere teksten te komen.
   ik heb tot nu toe zie ik geen vooruitgang.  
  • This commment is unpublished.
   Elsbeth Boom · 1 months ago
   @Elsbeth Boom ik schreef al een keer begin dit jaar, dat  ik het vreemd vind dat er steeds minder overzicht is van de publicaties. dat is nu zelfs nog minder. vooral op dagen dat er meer  geplaatst wordt, verdwijnen publicaties snel uit zicht. 1 verhaal, 3 titels op de homepagina, ik vind het mager. en dan doorrollen naar recent, en dan krijg je een kort onoverzichtelijk lijstje met titels. 
  • This commment is unpublished.
   Elsbeth Boom · 1 months ago
   @Elsbeth Boom yezz!!!! dit gaat de goede kant op.

😐 Alle publicaties bekijken?.

Proza is iedere tekst die is geschreven of gesproken in de vorm van gewone taal. Proza kan kunstig in elkaar gezet zijn, zelfs rijm en een metrum (maatsoort) bevatten, maar zodra de vorm van de tekst (met name de vorm van de regels) tot doel wordt en de bladspiegel geen enkele rol meer speelt, is er sprake van poëzie. Hier vind je o.a. Column, Blog, Cursiefje, Kort verhaal, Flitsverhaal.

Meer lezen of meedoen?

PROZA voor columns, blogs, cursiefjes, flitsverhalen, korte verhalen, etc.

POËZIE voor gedichten, vrije vers, limerick, Japanse dichtkunst, etc.

info  Ook meedoen? Eerst inloggen!

schrijfactiviteiten