verhaal in 6 woorden

SCHRIJFACTIVITEIT: VERHAAL IN ZES WOORDEN

Verhalen in zes woorden (Six Word Stories) zijn korte zinnetjes van 6 woorden die een compleet verhaal vertellen. Ernest Hemingway schreef ooit “For sale: baby shoes. Never worn”. Dus een echt, afgerond prozaverhaal moet in exact 6 woorden (excl. titel) worden verteld. 

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Zonnetje

Publicatie: | César Noordewier
Op het strand liggen bruingebakken racisten. 

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
30.07.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Dat racisme, daar kunnen ze niets aan doen. Zoals een woordvoerder van de Belastingdienst al verklaarde: 'Er is onbewust ongemerkt indirect institutioneel racisme ingeslopen.'
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
 • César Noordewier 30.07.22
  Ewald, zo'n woordvoerder met zijn uitgebreide woordenschat moeten ze echt zien te behouden, en mocht hij toch worden wegbezuinigd, dan kan hij nog altijd rechte bananen gaan verkopen op de markt.
  • César Noordewier 30.07.22
   @Ewald Ewald, het zijn m.i. miskende poëten. Pas als iemand de ironische kracht van zijn eigen magische woorden niet ten volle beseft, heeft diegene onbewust, ongemerkt en indirect de hoogste regionen der poëzie bereikt.
  • Ewald Hagedorn 30.07.22
   Cesar, ik vraag me af of één man die zin heeft bedacht, of dat ze dat met z'n vieren tijdens een dinertje (overwerk) hebben gedaan. Een bepaald poëtisch gehalte heeft het zeker.

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.