verhaal in 6 woorden

SCHRIJFACTIVITEIT: VERHAAL IN ZES WOORDEN

Verhalen in zes woorden (Six Word Stories) zijn korte zinnetjes van 6 woorden die een compleet verhaal vertellen. Ernest Hemingway schreef ooit “For sale: baby shoes. Never worn”. Dus een echt, afgerond prozaverhaal moet in exact 6 woorden (excl. titel) worden verteld. 

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Woke

Publicatie: | Eric Deprez
Woke wekt en voedt extreem rechts.

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
20.06.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Is het misschien niet eerder andersom, Eric? In Nederland kenden we in de periode 1975 - 1995 drie extreem-rechtse politieke partijen, namelijk de Nederlandse Volks Unie, de Centrum Partij en CP86. Verder zijn er al decennialang veel ongeorganiseerde extreem-rechtse jongeren en schurken politici als Wilders en Baudet tegen tet rechte-extremisme aan.
Woke is een internationale beweging die in het laatste decennium is opgekomen, mede als tegengeluid tegen rechts-extremisme. Helaas nemen sommige acties en uitlatingen van woke-aanhangers ook vaak extremistische vormen aan. Gelukkig (nog) wel zonder gewelddadig te zijn...

Verder vind ik het niet echt een zeswoordenverhaal, meer een opmerking of constatering.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.