We nodigen je graag uit om je mening te geven over deze publicatie. Dat is mogelijk door een commentaar van jou toe te voegen en/of door een waardering te geven. Klik hieronder s.v.p. op het gewenste item!

 • Jouw commentaar toevoegen? Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Dat is mogelijk in de tekstbalk

  Voeg hier je commentaar toe...
  You are a guest ( Sign Up ? )
  or post as a guest
  Reacties van:
  Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
   Ewald Hagedorn · 24 dagen geleden
   Met alle respect, Annika, een cliché, een tegeltjeswijsheid, een dooddoener waarin ieder verhaal ontbreekt. Ook ontbreekt er een komma, waardoor de zin tamelijk bizar aandoet. 
   • This commment is unpublished.
    W.J. (Hans) Villerius · 24 dagen geleden
    Juist door het ontbreken van die komma is het geen cliché, Ewald. En heb je de 'e' achter 'innerlijk' wel opgemerkt? Wat deze tekst betekent, weet ik ook niet. Maar leg me eens uit: Is het DE QATAREES TELT, NIET DE GASTARBEIDERS of moet het DE QATAREES TELT NIET DE GASTARBEIDERS wezen?
    • This commment is unpublished.
     Ewald Hagedorn · 24 dagen geleden
     Hans, ik beperk me tot de tekst van Annika van Lij. Afgaand op haar eerdere bijdragen, mede gelet op de titel, concludeer ik simpelweg dat zij hier bedoelt dat het innerlijk telt, niet het uiterlijk. Als zij het bedoelt zoals het er staat, zonder komma en met een e achter innerlijk, dan is het inhoudelijk en taalkundig gezien gewoon flauwekul. 
     • This commment is unpublished.
      W.J. (Hans) Villerius · 24 dagen geleden
      Ik was te haastig met mijn reactie en had van deze zelfverklaard dyslectische schrijfster meer moeten lezen dan deze vier (vlag) plus zes woorden (lading). Ik neem alles terug.
      • This commment is unpublished.
       Elsbeth Boom · 24 dagen geleden
       ben het eens dat het niet voldoet aan de regels, dat men bij 6 woorden geen vlag gebruikt voor de lading. maar 'zelfverklaard dyslectische schrijfster' klinkt lullig. dat is nergens voor nodig, lijkt me zo.
       • This commment is unpublished.
        W.J. (Hans) Villerius · 24 dagen geleden
        Zes publicaties, waarvan twee over leesblindheid ('dyslexi' en 'dyslexie'): hoezo lullig?
        • This commment is unpublished.
         Elsbeth Boom · 24 dagen geleden
         ze heeft duidelijk gemaakt, dyslectisch te zijn. vandaar uit schrijft ze. dan hoef je hier niet 'zelfverklaard' bij te gaan zetten. en nu weer met hoe ze dyslexie schrijft.
         ze heeft aangegeven te willen leren. lijkt mij alleen gunstig.
         voor de rest ben ik het met jullie eens dat deze inzending niet voldoet.
         en nu: koffie.
         • This commment is unpublished.
          Ewald Hagedorn · 24 dagen geleden
          Mijn reactie / kritiek betrof het ontbreken van een verhaal (en een komma). Met dyslexie heeft dit niets van doen en heb ik ook niet benoemd. 
          De term 'zelfverklaard,' zoals W.J. (Hans) Villerius schrijft, is inderdaad wat ongelukkig gekozen. Zelfverklaard heeft vaak een negatieve bijklank (alsof het niet op waarheid is gestoeld). Door haarzelf aangehaald, benoemd of naar voren gebracht, was misschien duidelijker geweest. 
           
          • This commment is unpublished.
           Elsbeth Boom · 24 dagen geleden
           juist. dat dus. jij reageert op de tekst. en W.J. (Hans) Villerius reageert op de schrijver. mijn reactie was echt puur op W.J. (Hans) Villerius gericht.
  Je kunt ook een waardering geven voor deze publicatie!
 • Graag jouw waardering voor de kwaliteit van deze inzending: 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.
  1 Commentaar

  Gebruikerswaardering: 3 / 5

  PLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVE
   
  Je kunt ook een commentaar toevoegen voor deze publicatie!
 • Toelichting

  Op Schrijverspunt kun je in principe bij elke publicatie, d.m.v. een commentaar en/of een waardering, je mening geven. Alleen als een auteur feedback niet op prijs stelt is de mogelijkheid niet zichtbaar. De praktijk heeft geleerd dat de meeste auteurs feedback op prijs stellen. We nodigen je dan ook graag uit om je mening te geven over een publicatie. Dat is op twee manieren mogelijk:

  Commentaar

  Je kunt jouw commentaar geven op een publicatie of reageren op een ander commentaar of reactie.
  • Je kunt jouw commentaar toevoegen in de tekstbalk (Voeg hier je commentaar toe...) van het blok commentaar. Je commentaar is dan direct zichtbaar. Bij je commentaar kun je b.v. ook een emoji toevoegen.
  • Wil je een reactie toevoegen bij een ander commentaar of reactie? Klik dan bij het betreffende commentaar op 'Reageer'. ook dan verschijnt er een mogelijkheid om je tekst toe te voegen.
  • Elk commentaar is welkom. Dus geef gerust aan als je de publicatie met plezier hebt gelezen, maar ook opmerkingen over de stijl en het taalgebruik van de publicatie worden op prijs gesteld. Een mooie manier voor auteurs om eigen schrijfwerk te verbeteren.
  Commentaren of reacties lezen.
  • Bij elke publicatie kun je de commentaren of reacties lezen. Op de homepagina is daarnaast ook nog eens een overzicht van de actuele commentaren/reacties te vinden.
  • Wil je een bericht ontvangen van nieuwe commentaren/reacties dan kun je dat bovenin het blok Commentaar aangeven bij 'Ontvang een bericht bij nieuwe commentaren' of als je zelf een commentaar of reactie geeft.
  • Wil je alleen de commentaren zien bij een publicatie en geen reacties daarop? Klik dan bovenin het blok Commentaar op 'Inklappen alles'.
  Voorwaarden:
  Schrijvers en dus ook wij stellen een commentaar bij een publicatie erg op prijs. We proberen daarbij de mogelijkheid op Schrijverspunt om feedback te geven liefst zonder regels te laten. Dat vraagt alleen soms wat tolerantie en misschien wat invoelingsvermogen voor de ander. Samengevat respecteer elkaar.
  Is een commentaar of reactie volgens jou ongepast? Door met je muis over het commentaar of de reactie te gaan verschijnt er rechts een vlaggetje. Klik daar op om dit te melden bij websitebeheer.

  Waardering:

  Je kunt  commentaar geven op een publicatie, maar het is ook mogelijk om een waardering in cijfers te geven. Bij een waardering gaat om een beoordeling door jou van de kwaliteit van de publicatie. Je kunt kiezen uit 5 mogelijkheden om op te stemmen. 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.  De waardering is anoniem.
Rating: 3.0
Stemmen: 2
Hits: 281
Lekkerboek voor betaalbaar leesplezier
Tweedehands boeken
Nu opruiming!

Ab Osterhaus: ‘t Is maar een griepje

- Klik hier!-

Meer publicaties lezen of zelf meedoen aan een schrijfactiviteit?

Klik op een van de mogelijkheden.