Klik hieronder op een van de mogelijkheden.

Schrijverspunt

 Zij leest alleen maar de recensies.
 
© Pinky Fitzgerald op .

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
18.11.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Ha, alweer een raadsel opgelost! Dat is me zeker vier sterren waard. Veel dank, meneer Pinky. Blijf ik alleen nog zitten met de lastige vraag: Schrijft haar wederhelft- behalve de recensies- óók nog al die prachtige columns, verhalen en gedichten?
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
 • Pinky Fitzgerald 20.11.22
  Pinky hult zich in nevelen. Feit is dat hij soms de verhalen overslaat en gelijk doorgaat naar de recensies. Die zijn vaak vermakelijker dan sommige schrijfsels!

  Fijne avond Hans

  Pinky
  • Pinky Fitzgerald 21.11.22
   @HansVillerius Ik ben bang dat wij elkaar niet goed begrijpen, maar ik kan je verzekeren Hans dat er niets mis is met mijn mannelijkheid. Eerlijkheidshalve moet ik wel bekennen dat ik een mens van vlees en bloed ben en niet een paspop met een snor. Maar de gelijkenis is zonder meer treffend. Dezelfde guitige oogopslag; het rossige haar en prachtige blauwe ogen om in te verdwijnen.
   Niets is wat het lijkt. Ook op Schrijverspunt niet.
  • W.J. (Hans) Villerius 21.11.22
   Wat? Moet ik uit deze bekentenis opmaken, dat Pinky eigenlijk een ‘zij’ is? En is derhalve het stoere portret met snor, dat uw bijdragen siert, in hoge mate misleidend?