verhaal in 6 woorden

SCHRIJFACTIVITEIT: VERHAAL IN ZES WOORDEN

Verhalen in zes woorden (Six Word Stories) zijn korte zinnetjes van 6 woorden die een compleet verhaal vertellen. Ernest Hemingway schreef ooit “For sale: baby shoes. Never worn”. Dus een echt, afgerond prozaverhaal moet in exact 6 woorden (excl. titel) worden verteld. 

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Overdrijven

Publicatie: | Gustaaf van camp
De eerstejaars-personeeldienstadministratie-studente  met ik-heb-je-nog-zo-gezegd-hier-niet-naar-toe-te-komen-blik werd getroffen

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
01.06.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Grappig om de zes woorden zo vol mogelijk te maken, haha.. Er mist trouwens wel een 'd' in het administratie gedeelte. Op het eerste gezicht vond ik het trouwens ietwat lastig lezen, ook omdat er staat 'werd getroffen' terwijl ik eerst verwachtte dat zij (die eerstejaars) iemand de blik toewierp. Of werd ze met iets anders dan een blik getroffen?
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Gustaaf van camp 01.06.22
    Dankjewel, je de d en r toegevoegd
    Wat het verhaal is kan voor ieder anders zijn Te koop: babyschoenen nooit gedragen (5 woorden) is het de ouders die de gekregen schoentjes verkopen om dat ze deze schoenen spuuglelijk vinden of ze liegen omdat ze in zo’n goed staat zijn of ze hebben een postpakket ontvangen en hebben geen baby….

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.