verhaal in 6 woorden

SCHRIJFACTIVITEIT: VERHAAL IN ZES WOORDEN

Verhalen in zes woorden (Six Word Stories) zijn korte zinnetjes van 6 woorden die een compleet verhaal vertellen. Ernest Hemingway schreef ooit “For sale: baby shoes. Never worn”. Dus een echt, afgerond prozaverhaal moet in exact 6 woorden (excl. titel) worden verteld. 

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Opgelet!

Publicatie: | Helena Mattheyssens
 

Plagiaat                                      

Bestaat

Inderdaad.

Van alle tijden!

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
19.08.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Helena, plagiator: een vaak ondergewaardeerd beroep, al weet ik niet of dat zo in iemands paspoort wordt vermeld.
Zo kwam ik een kort verhaal van mij (150 woorden) een paar weken later op een andere site tegen, vrijwel geheel identiek overgenomen en met de naam van de plagiator er netjes bij. Maar het is een breed werkgebied. Je hebt bijvoorbeeld ook de Zwitserse band The Plagiators, die uitsluitend nummers van anderen spelen. En ook het dierenrijk is goed vertegenwoordigd, door bijvoorbeeld de Endasys plagiator, behorend tot de sluipwespen en de Ephedrus plagiator, behorend tot de schildwespen. Wat en wie die laatste twee precies plagiëren weet ik eerlijk gezegd niet...
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Helena Mattheyssens 19.08.22
    Och, César, ze weten of kunnen niet beter. Laat dat ons een troost zijn.
    Met die wespen kan ik helaas niet helpen ; )
    Bedankt!

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.