Klik hieronder op een van de mogelijkheden.

Opa en oma

'Je wordt één keer zes jaar.'
© Elle Hart op .

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
15.06.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Ik zou de titel hier zelf niet zo gauw bij verzinnen, maar dat komt misschien omdat het verhaaltje zoveel interpretaties heeft voor wie die opmerking tegen het kind maakt. (Áls het al tegen een kind is; kan ook de ouder of die opa/oma uit de titel uiteraard). Het is een herkenbare uitspraak natuurlijk: "je wordt maar één keer...", maar als 6-woorden verhaal (, misschien ligt het aan mij) kost het me te veel moeite om een compleet verhaal erbij te bedenken/erin te zien.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Elle Hart 16.06.22
    Wat leuk dat je zo de moeite hebt genomen om inhoudelijk te reageren! Waardeer ik zeer. Jouw reactie is voor mij goud waard. Je geeft aan moeite te hebben om er een compleet verhaal bij te denken.
    Nou dagboek nachtmens, dat is je anders aardig gelukt! Natuurlijk heb ik zelf een "plot" in gedachten, maar ik vind het veel boeiender dat iedereen zijn eigen associaties heeft!

    Hartelijke groet van Elle