verhaal in 6 woorden

SCHRIJFACTIVITEIT: VERHAAL IN ZES WOORDEN

Verhalen in zes woorden (Six Word Stories) zijn korte zinnetjes van 6 woorden die een compleet verhaal vertellen. Ernest Hemingway schreef ooit “For sale: baby shoes. Never worn”. Dus een echt, afgerond prozaverhaal (geen quotes of gezegden), moet in exact 6 woorden (excl. titel) worden verteld. 

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Kanarie(6)

Publicatie: | Eric Deprez
Een zaadbakje voor je raam vannacht?

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
11.05.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Zo wordt het een hele serie. Mijn kritiek: het zijn dan wel zinnetjes van zes woorden (dat is niet zo moeilijk), maar ieder verhaal erin ontbreekt. Overigens, dat geldt voor de meeste bijdragen die ik in deze rubriek lees.
Show more
2 van de 2 lezers vond deze review nuttig
  • Bert Vermeer 11.05.22
    Ik ben het hiermee eens. Een leuke rubriek voor verhalen in zes woorden, maar dan ook echte verhalen. Dat vraagt dus een knappe inspanning van de auteur om dat voor elkaar te krijgen lijkt me en geen productie van kanariezinnetjes. Kom maar op met de echte verhalen🔠

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.