verhaal in 6 woorden

SCHRIJFACTIVITEIT: VERHAAL IN ZES WOORDEN

Verhalen in zes woorden (Six Word Stories) zijn korte zinnetjes van 6 woorden die een compleet verhaal vertellen. Ernest Hemingway schreef ooit “For sale: baby shoes. Never worn”. Dus een echt, afgerond prozaverhaal moet in exact 6 woorden (excl. titel) worden verteld. 

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Beter afstellen

Publicatie: | César Noordewier
Traplift lanceert bejaarde naar de maan. 

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
14.09.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Langzaamaan mag ik hopen ;)
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
 • César Noordewier 14.09.22
  Jo, voor deze persoon is het helaas te laat. Het betreft een nieuw, zeer krachtig model traplift, maar door verkeerd afstellen door een onvoldoende begeleide stagiair is de onfortuinlijke bejaarde gelanceerd en dwars door het dak van het huis gegaan, vervolgens door troposfeer, stratosfeer, mesosfeer, thermosfeer en exosfeer, zo op de maan beland.
  Om deze tragische gebeurtenis toch een positief tintje mee te geven: het zal ongetwijfeld een unieke ervaring zijn geweest.
  • César Noordewier 14.09.22
   @jo.Theseus@hotmail.be Jo, zou ik zeker doen.
   En als over een aantal jaren de Chinezen op de maan landen, zullen weinigen hun verhaal geloven dat ze daar midden in een krater een bejaarde op een traplift hebben gezien. Maar wij weten inmiddels gelukkig wel beter!!
  • jo.Theseus@hotmail.be 14.09.22
   ;) Ik zal voortaan even zwaaien

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.