verhaal in 6 woorden

SCHRIJFACTIVITEIT: VERHAAL IN ZES WOORDEN

Verhalen in zes woorden (Six Word Stories) zijn korte zinnetjes van 6 woorden die een compleet verhaal vertellen. Ernest Hemingway schreef ooit “For sale: baby shoes. Never worn”. Dus een echt, afgerond prozaverhaal moet in exact 6 woorden (excl. titel) worden verteld. 

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Fotosynthese

Publicatie: | César Noordewier
De oude boom overleefde drie oorlogen. 

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
17.09.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Robuust historisch verhaal, sterk César!
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • César Noordewier 17.09.22
    Jo, goed te horen dat je historisch besef hebt. Dit verhaal is bedoeld als ode aan alle bomen die ook met oorlog te maken krijgen. Laatst zag ik beelden van een door oorlog vrijwel volledig platgeschoten en platgebombardeerde straat in Oekraïne, maar wat mij opviel is dat er nog wel een hele grote boom fier overeind stond. Dat dus.

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.