verhaal in 6 woorden

SCHRIJFACTIVITEIT: VERHAAL IN ZES WOORDEN

Verhalen in zes woorden (Six Word Stories) zijn korte zinnetjes van 6 woorden die een compleet verhaal vertellen. Ernest Hemingway schreef ooit “For sale: baby shoes. Never worn”. Dus een echt, afgerond prozaverhaal moet in exact 6 woorden (excl. titel) worden verteld. 

Klik voor meer schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker (lid zijn is niet noodzakelijk) kan een reactie geven! Schrijvers stellen vooral je tips en opmerkingen op prijs.
24.05.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Zal wel aan mij liggen maar waar gaat dit over? Ik kan het ook niet echt een verhaal vinden.
Show more
2 van de 2 lezers vond deze review nuttig
  • W.J. (Hans) Villerius 24.05.22
    O nee, meneer Vermeer, niet zo ongeduldig! Eerst moet u nog een paar speldenprikjes uitdelen. Vermoedelijk zal een inhoudelijke reactie uitblijven. Maar ik durf te wedden, dat de auteur van ‘Filerius’ in elk geval vroeg of laat iets publiceert onder de titel ‘B. Farmore’. Lees dat schrijfsel met aandacht: De schellen zullen u van de ogen vallen!
    • W.J. (Hans) Villerius 24.05.22
      Ai, ben zelf te gehaast geweest, meneer Vergeel. Foeifoei, zo slordig van mij! De hierboven bedoelde publicatie zal natuurlijk 'H. Faryellow' gaan heten. Excuses voor alle mogelijk ontstane verwarring.

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.