We nodigen je graag uit om je mening te geven over deze publicatie. Dat is mogelijk door een commentaar van jou toe te voegen en/of door een waardering te geven. Klik hieronder s.v.p. op het gewenste item!

 • Jouw commentaar toevoegen? Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Dat is mogelijk in de tekstbalk

  Voeg hier je commentaar toe...
  You are a guest ( Sign Up ? )
  or post as a guest
  Reacties van:
  Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
   W.J. (Hans) Villerius · 14 dagen geleden
   Onderstaand zeswoorden-verhaal iets voor u?

   &*()_+
   Luie auteur: ‘Verzin het zelf, lezer!’
   • This commment is unpublished.
    Cory Craft · 14 dagen geleden
    Goed gevonden, maar het berust helaas op een aanname. Waardeer het dat u moeite heeft gedaan. Ik zal mijn "verhaal" dat kennelijk geen verhaal is bij de reactie van Elsbeth plaatsen. 

    CC  • This commment is unpublished.
   Elsbeth Boom · 15 dagen geleden
   wat is hier het verhaal?
   • This commment is unpublished.
    W.J. (Hans) Villerius · 15 dagen geleden
    Het ontbrekende verhaal is niet het grootste probleem: Ik breek me vooral het hoofd over de spelling van het eerste woord na '!@#$%^. Steekt daar misschien iets achter? Zo lastig is het immers niet om een enkel zinnetje te controleren.
    • This commment is unpublished.
     Elsbeth Boom · 15 dagen geleden
     de 'hijj' was ik inderdaad vergeten ...
     • This commment is unpublished.
      Cory Craft · 15 dagen geleden
      Dat had ik nou ook. Maar correctie is achteraf niet meer mogelijk. Ik zou je wel tien versies van het verhaal kunnen schetsen, maar leuker is dat jij het zelf doet. Of niet. Dat is ook een optie. 

      CC      • This commment is unpublished.
       Elsbeth Boom · 14 dagen geleden
       niet kunnen corrigeren was voor mij een reden om pluslid te worden. dus dat is een optie.
       maar voor mij is het niet duidelijk wat je wil zeggen met deze zin, dit verhaal. ik ben heel benieuwd naar jouw 10 versies, ik heb er nog steeds 0.
       • This commment is unpublished.
        Cory Craft · 14 dagen geleden
        Dan geef ik je nu mijn eerste versie. Het komt helaas vaak voor dat overledenen na een ongeluk niet meer toonbaar zijn. Lang geleden las ik een bericht over een jonge vrouw van wie alleen haar handen nog getoond konden worden.  Haar man kon dus alleen die handen nog vasthouden en op die manier afscheid nemen.  Mijn "verhaal" is een variatie.

        CC
        • This commment is unpublished.
         Elsbeth Boom · 14 dagen geleden
         Soms blijken 6 woorden toch echt te weinig. Dit is een prachtig, emotioneel gegeven voor een verhaal. Maar dat is helaas nu niet leesbaar.
    • This commment is unpublished.
     Cory Craft · 15 dagen geleden
     Zie mijn reactie bij Elsbeth.
  Je kunt ook een waardering geven voor deze publicatie!
 • Graag jouw waardering voor de kwaliteit van deze inzending: 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.
  2 Commentaren

  Gebruikerswaardering: 2 / 5

  PLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVE
   
  Je kunt ook een commentaar toevoegen voor deze publicatie!
 • Toelichting

  Op Schrijverspunt kun je in principe bij elke publicatie, d.m.v. een commentaar en/of een waardering, je mening geven. Alleen als een auteur feedback niet op prijs stelt is de mogelijkheid niet zichtbaar. De praktijk heeft geleerd dat de meeste auteurs feedback op prijs stellen. We nodigen je dan ook graag uit om je mening te geven over een publicatie. Dat is op twee manieren mogelijk:

  Commentaar

  Je kunt jouw commentaar geven op een publicatie of reageren op een ander commentaar of reactie.
  • Je kunt jouw commentaar toevoegen in de tekstbalk (Voeg hier je commentaar toe...) van het blok commentaar. Je commentaar is dan direct zichtbaar. Bij je commentaar kun je b.v. ook een emoji toevoegen.
  • Wil je een reactie toevoegen bij een ander commentaar of reactie? Klik dan bij het betreffende commentaar op 'Reageer'. ook dan verschijnt er een mogelijkheid om je tekst toe te voegen.
  • Elk commentaar is welkom. Dus geef gerust aan als je de publicatie met plezier hebt gelezen, maar ook opmerkingen over de stijl en het taalgebruik van de publicatie worden op prijs gesteld. Een mooie manier voor auteurs om eigen schrijfwerk te verbeteren.
  Commentaren of reacties lezen.
  • Bij elke publicatie kun je de commentaren of reacties lezen. Op de homepagina is daarnaast ook nog eens een overzicht van de actuele commentaren/reacties te vinden.
  • Wil je een bericht ontvangen van nieuwe commentaren/reacties dan kun je dat bovenin het blok Commentaar aangeven bij 'Ontvang een bericht bij nieuwe commentaren' of als je zelf een commentaar of reactie geeft.
  • Wil je alleen de commentaren zien bij een publicatie en geen reacties daarop? Klik dan bovenin het blok Commentaar op 'Inklappen alles'.
  Voorwaarden:
  Schrijvers en dus ook wij stellen een commentaar bij een publicatie erg op prijs. We proberen daarbij de mogelijkheid op Schrijverspunt om feedback te geven liefst zonder regels te laten. Dat vraagt alleen soms wat tolerantie en misschien wat invoelingsvermogen voor de ander. Samengevat respecteer elkaar.
  Is een commentaar of reactie volgens jou ongepast? Door met je muis over het commentaar of de reactie te gaan verschijnt er rechts een vlaggetje. Klik daar op om dit te melden bij websitebeheer.

  Waardering:

  Je kunt  commentaar geven op een publicatie, maar het is ook mogelijk om een waardering in cijfers te geven. Bij een waardering gaat om een beoordeling door jou van de kwaliteit van de publicatie. Je kunt kiezen uit 5 mogelijkheden om op te stemmen. 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.  De waardering is anoniem.
Rating: 2.0
Stemmen: 1
Hits: 244
Lekkerboek voor betaalbaar leesplezier
Tweedehands boeken
Nu opruiming!

Een extra wens voor kerst - Kathryn Freeman

- Klik hier!-

Meer publicaties lezen of zelf meedoen aan een schrijfactiviteit?

Klik op een van de mogelijkheden.