verhaal in 6 woorden

SCHRIJFACTIVITEIT: VERHAAL IN ZES WOORDEN

Verhalen in zes woorden (Six Word Stories) zijn korte zinnetjes van 6 woorden die een compleet verhaal vertellen. Ernest Hemingway schreef ooit “For sale: baby shoes. Never worn”. Dus een echt, afgerond prozaverhaal moet in exact 6 woorden (excl. titel) worden verteld. 

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

↓…↑

Publicatie: | Louise van der Hee
Eindelijk zit ik ... en veer op.

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
10.08.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Er is je weinig rust gegund...
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
10.08.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
De inhoud heb je subtiel gevisualiseerd in de titel.

Kleine opmerking: een komma na een beletselteken is feitelijk overbodig, tenzij er een lange opsomming aan vooraf is gegaan.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
 • Louise van der Hee 10.08.22
  Dank je wel, Ewald. Voor je opbouwende feedback. Ik ga de komma weghalen. En even persoonlijk nog; van harte gefeliciteerd, met het behalen van een plek in de verhalenbundel!
  • Ewald Hagedorn 11.08.22
   @LouisevanderHee Duidelijk, Louise. Ik hoop en wens dat het goed met jou en je dierbaren gaat. Dat komt op de eerste plaats!
  • Louise van der Hee 11.08.22
   @Ewald Ja, klopt Ewald. Er speelt veel wat prioriteit heeft en ik wil er zijn voor de mensen die ik lief heb. Dus vandaar. Ik kan ook helemaal niet zeggen of ik nu weer een tijdje op Schrijverspunt actief zal zijn. Maar schrijven doe ik erg graag, en de inzendingen lezen ook, dus ik kom steeds wel weer terug.
  • Ewald Hagedorn 10.08.22
   Dank je wel, Louise. Ben je hier een tijd afwezig geweest?

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.