verhaal in 6 woorden

SCHRIJFACTIVITEIT: VERHAAL IN ZES WOORDEN

Verhalen in zes woorden (Six Word Stories) zijn korte zinnetjes van 6 woorden die een compleet verhaal vertellen. Ernest Hemingway schreef ooit “For sale: baby shoes. Never worn”. Dus een echt, afgerond prozaverhaal moet in exact 6 woorden (excl. titel) worden verteld. 

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

  • DEZE INZENDING:
  • Waardering
  • Hits
    165

**

Publicatie: | Martijn Emmerzaal
Strijdend de eindstreep gehaald. Nipt tweede.

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
25.07.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Bij "strijdend de eindstreep gehaald" denk ik persoonlijk niet echt aan een gevecht voor de overwinning. Dat maakt hem een beetje slapjes (in mijn beleving dan, hoor). Alternatieven zouden kunnen zijn:
"Juichend over de streep. Nipt tweede." Hij wordt dan nog net ingehaald.
"Strijdend de eindstreep gehaald. Buiten tijdlimiet." In een etappekoers betekent dat over het algemeen de laatste eindstreep voor de coureur.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.