verhaal in 6 woorden

SCHRIJFACTIVITEIT: VERHAAL IN ZES WOORDEN

Verhalen in zes woorden (in het Engels: Six Word Stories) zijn korte zinnetjes van 6 woorden die een compleet verhaal vertellen. Ernest Hemingway (Amerikaanse auteur) schreef ooit “For sale: baby shoes. Never worn”. De Six Word Stories zijn sindsdien een literair genre geworden. Dus een echt, afgerond prozaverhaal moet in exact 6 woorden worden verteld. 

Klik voor meer schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

WAARDERING

HITS:

109

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Commentaar en/of waardering voor dit artikel:

Iedere bezoeker (lid zijn is niet noodzakelijk) kan een waardering geven voor dit artikel! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs.
23.05.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl a.u.b.
Knap bedacht. Zonder titel is nog moeilijker, dus dat heeft bij mij een streepje voor. Bij zeswoordenverhalenwedstrijden wordt ook sowieso nooit gebruik van een titel gemaakt, het gaat daar puur om een verhaaltje in zes woorden.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • jeer 23.05.22
    Bedankt Ewald, tja je moet hier een titel invoeren. Het lijkt nu wel geen titel te hebben maar het zijn morsetekens voor SOS.
    Groet jeer
Naar boven

Ook meedoen aan een schrijfactiviteit? Meedoen is gratis. We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door eerst in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.