uitgeverschrijverspunt938x250
Naast schrijversplatform en clusteruitgeverij is Schrijverspunt zelf ook uitgever. Onze missie is om debuterende en nog onbekende auteurs een kans te geven. We vinden namelijk élk voltooid manuscript een prestatie en de moeite waard om gelezen te worden.
Uitgeverij Schrijverspunt is er voor alle soorten manuscripten en auteurs. Of je nu een complete roman, een gedichtenbundel of een verzameling columns wilt uitgeven, wij nemen alles in behandeling en beoordelen op lezenswaardigheid, tekstkwaliteit en verkoopmogelijkheden.

Zijn we enthousiast en besluiten we je manuscript uit te geven, dan zorgen wij voor de gehele productie en bieden we je boek ter verkoop aan bij online winkels als bijvoorbeeld Bol.com, Bruna, Ako, Standaard boekhandel en Cosmox; bij de fysieke boekhandel is je boek op bestelling verkrijgbaar. Je behoudt zelf de auteursrechten en elke zes maanden ontvang je van ons een overzicht van de verkoopresultaten en betalen we je een royalty per verkocht boek. 

We leggen je verder niets op. Bij ons dus geen jarenlange contracten of verborgen addertjes onder het gras als het aanleveren van adressen of de verplichte aankoop van je boek. Je boek wordt dus helemaal gratis en zonder verdere verplichtingen uitgegeven en het eerste exemplaar wordt je zonder kosten toegestuurd. En mocht je hulp en ondersteuning wensen bij de promotie van je boek: op de website geven we veel (gratis) tips en adviezen en de (betaalde) mogelijkheid om een promotiepakket te bestellen.

Meer weten? Klik dan eens op onderstaande informatietabs.

JE MANUSCRIPT

Om te kunnen bepalen of we je boek kunnen en willen uitgeven ontvangen we graag je manuscript. Klik in de linkerkolom op TOESTUREN MANUSCRIPT om ons je manuscript toe te sturen. We garanderen dat het te ontvangen manuscript alleen voor beoordeling zal worden gebruikt!

We kijken met alle respect naar elk manuscript dat we ontvangen. Dat doen we kiritisch en met een positieve insteek, want we nemen het uitgeven serieus en dus jouw werk als schrijver ook. We kijken graag of het uitgeven van jouw manuscript binnen onze mogelijkheden past en we verwachten dat het manuscript nog niet eerder is uitgegeven, maar laten we duidelijk zijn: als uitgever geven we niet elk manuscript uit!

Zijn we na het lezen van je manuscript enthousiast dan geven we je boek graag uit. Zijn we enthousiast maar nog niet helemaal tevreden dan ontvang je advies voor mogelijke verbeteringen om het alsnog door ons te laten uitgeven. Zien we geen mogelijkheid om het uit te geven door ons, dan is er nog geen man of vrouw overboord want dan heeft Schrijverspunt Clusteruitgeverij uitstekende alternatieven om je boek toch uit te kunnen geven.

Het motto van Schrijverspunt is al jarenlang 'Voor schrijvers door schrijvers' en dat maken we waar. Vele andere schrijvers gingen je al voor (een aantal testimonials kun je hier lezen). Veelal tot tevredenheid van de lezers die het boek kochten of bijv. leenden bij de bibliotheek. Bij die groep schrijvers die een boek uitgeven kun jij ook horen. Simpelweg door ons je manuscript toe te sturen.

Wil je een serieuze kans maken om je boek te laten uitgeven door uitgever Schrijverspunt? Stuur ons je manuscript!

Nog concrete vragen? Stuur ons een e-mail of kijk bij FAQ.

Heb je geen belangstelling om je boek op royaltybasis te laten uitgeven door Uitgever Schrijverspunt? Kijk dan eens bij Schrijverspunt Clusteruitgeverij . Hier bieden we verschillende  aantrekkelijke mogelijkheden om je boek uit te geven in eigen beheer!

Pin It

Testimonials van auteurs/uitgevers:

Boekentips

Contact

Contactgegevens:

Nederland:
Schrijverspunt
p/a Molenkampspark 7
7607LD Almelo
Nederland

België
Schrijverspunt
p/a Krijtstraat 47
3770 Riemst
België

Zakelijk:


IBAN: NL86 TRIO 0198 5602 06 / BIC: TRIONL2U
t.a.v. Schrijverspunt
KVK : 67629369
Belgie: 0669.636.728
BTW: 857099796B01

Op de website is de nodige informatie te vinden. Veel antwoorden op vragen zijn te vinden bij  'Zoeken en vinden op Schrijverspunt' hierboven. Daarnaast blijft het natuurlijk altijd mogelijk om direct contact met ons op te nemen.

Schrijverspunt

Ik heb een vraag/opmerking voor de redactie van Schrijverspunt.


Schrijverspunt Clusteruitgeverij

Ik heb een vraag/opmerking voor Schrijverspunt Clusteruitgeverij


Uitgever Schrijverspunt

Ik heb een vraag/opmerking voor Uitgever SchrijverspuntWil je dat we je bellen? Geef dat dan aan in de e-mail en we bellen je z.s.m. Privacy

Volg ons ook op de sociale media:
twitter facebook instagram linkedin

Naar de Schrijversplek?

Op de Schrijversplek zijn de laatste nieuwtjes te vinden, kun je een blog of video toevoegen, je boekpresentatie melden, contact leggen met andere leden, etc.

Klik hiernaast op de afbeelding van de Schrijversplek!

De webwinkel van Schrijverspunt

Voor bezoekers en leden van Schrijverspunt, maar m.n. ook voor deelnemers van Schrijverspunt Clusteruitgeverij en auteurs waarvan Schrijverspunt de uitgever is hebben we naast deze website ook een online winkel.

klikhier om onze webwinkel te bezoeken!

Zoeken en vinden op Schrijverspunt

klikhier om de veelgestelde vragen en antwoorden te bekijken.

klikhier om iets te zoeken op Schrijverspunt!

Schrijverspunt Clusteruitgeverij

Schrijverspunt Clusteruitgeverij heeft als motto niet voor niets "Voor schrijvers, door schrijvers". Als clusteruitgeverij hanteren we daardoor vrijwel altijd de laagste tarieven. Een clusteruitgeverij - het woord zegt het al - clustert titels van zelfuitgevende auteurs en kleine uitgeverijen bij de aansluiting bij CB. Door het volume worden de kosten door meerdere deelnemers gedragen.

klikhier om Schrijverspunt Clusteruitgeverij te bezoeken!

Uitgever Schrijverspunt

Naast schrijversplatform en clusteruitgeverij is Schrijverspunt zelf ook uitgever. Onze missie is om debuterende en nog onbekende auteurs een kans te geven. We vinden namelijk élk voltooid manuscript een prestatie en de moeite waard om gelezen te worden.

klikhier om naar uitgever Schrijverspunt te gaan!
Teksten en beelden op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd - overname alleen met schriftelijke toestemming. © 2017 Schrijverspunt.nl, All Rights Reserved.