uitgeverschrijverspunt938x250
Naast schrijversplatform en clusteruitgeverij is Schrijverspunt zelf ook uitgever. Onze missie is om debuterende en nog onbekende auteurs een kans te geven. We vinden namelijk élk voltooid manuscript een prestatie en de moeite waard om gelezen te worden.
Uitgeverij Schrijverspunt is er voor alle soorten manuscripten en auteurs. Of je nu een complete roman, een gedichtenbundel of een verzameling columns wilt uitgeven, wij nemen alles in behandeling en beoordelen op lezenswaardigheid, tekstkwaliteit en verkoopmogelijkheden.

Zijn we enthousiast en besluiten we je manuscript uit te geven, dan zorgen wij voor de gehele productie en bieden we je boek ter verkoop aan bij online winkels als bijvoorbeeld Bol.com, Bruna, Ako, Standaard boekhandel en Cosmox; bij de fysieke boekhandel is je boek op bestelling verkrijgbaar. Je behoudt zelf de auteursrechten en elke zes maanden ontvang je van ons een overzicht van de verkoopresultaten en betalen we je een royalty per verkocht boek. 

We leggen je verder niets op. Bij ons dus geen jarenlange contracten of verborgen addertjes onder het gras als het aanleveren van adressen of de verplichte aankoop van je boek. Je boek wordt dus helemaal gratis en zonder verdere verplichtingen uitgegeven en het eerste exemplaar wordt je zonder kosten toegestuurd. En mocht je hulp en ondersteuning wensen bij de promotie van je boek: op de website geven we veel (gratis) tips en adviezen en de (betaalde) mogelijkheid om een promotiepakket te bestellen.

Meer weten? Klik dan eens op onderstaande informatietabs.

JE MANUSCRIPT

Om te kunnen bepalen of we je boek kunnen en willen uitgeven ontvangen we graag je manuscript. Klik in de linkerkolom op TOESTUREN MANUSCRIPT om ons je manuscript toe te sturen. We garanderen dat het te ontvangen manuscript alleen voor beoordeling zal worden gebruikt!

We kijken met alle respect naar elk manuscript dat we ontvangen. Dat doen we kiritisch en met een positieve insteek, want we nemen het uitgeven serieus en dus jouw werk als schrijver ook. We kijken graag of het uitgeven van jouw manuscript binnen onze mogelijkheden past en we verwachten dat het manuscript nog niet eerder is uitgegeven, maar laten we duidelijk zijn: als uitgever geven we niet elk manuscript uit!

Zijn we na het lezen van je manuscript enthousiast dan geven we je boek graag uit. Zijn we enthousiast maar nog niet helemaal tevreden dan ontvang je advies voor mogelijke verbeteringen om het alsnog door ons te laten uitgeven. Zien we geen mogelijkheid om het uit te geven door ons, dan is er nog geen man of vrouw overboord want dan heeft Schrijverspunt Clusteruitgeverij uitstekende alternatieven om je boek toch uit te kunnen geven.

Het motto van Schrijverspunt is al jarenlang 'Voor schrijvers door schrijvers' en dat maken we waar. Vele andere schrijvers gingen je al voor (een aantal testimonials kun je hier lezen). Veelal tot tevredenheid van de lezers die het boek kochten of bijv. leenden bij de bibliotheek. Bij die groep schrijvers die een boek uitgeven kun jij ook horen. Simpelweg door ons je manuscript toe te sturen.

Wil je een serieuze kans maken om je boek te laten uitgeven door uitgever Schrijverspunt? Stuur ons je manuscript!

Nog concrete vragen? Stuur ons een e-mail of kijk bij FAQ.

Heb je geen belangstelling om je boek op royaltybasis te laten uitgeven door Uitgever Schrijverspunt? Kijk dan eens bij Schrijverspunt Clusteruitgeverij . Hier bieden we verschillende  aantrekkelijke mogelijkheden om je boek uit te geven in eigen beheer!

Pin It

Testimonials van auteurs/uitgevers: