Loading...
Publiceren van je werk

Of je manuscript wordt uitgegeven door een uitgeverij, of dat je het uitgeven zelf (in eigen beheer) gaat doen - er komt veel bij kijken en het hele proces vergt een zekere planning en coördinatie. Maar wat is er nu precies nodig om je manuscript te publiceren? De artikelen geven je informatie over het aanvragen van het ISBN, het creëren van een barcode, het coverontwerp, de productie van je boek als e-boek en meer.   

Ook de verkoop van je boek gaat niet vanzelf. Als auteur zul je er de nodige tijd, aandacht en energie in moeten steken om je boek bekendheid te geven. Blader door de onderstaande artikelen en laat je inspireren door de tips, ideeën en de do’s and don’ts. 

Zelf een informatief en lezenswaardig artikel toevoegen voor deze rubriek? Dat stellen we op prijs en dat is mogelijk door eerst in te loggen en dan te klikken op NON_FICTIE ARTIKEL bij Schrijfactiviteiten. 


Jouw boek verkopen

je boek verkopen artikel 2In de nieuwe rubriek van Schrijverspunt kun je tips vinden en zelf tips toevoegen over het verkopen van je boek.

Voor (nog) minder bekende schrijvers is het erg moeilijk om een eigen boek verkocht te krijgen. Na publicatie van je boek staat DWDD niet gelijk klaar om je boek te promoten dus is het erg belangrijk om zelf ook actief te zijn in de verkoop van je boek.

Het motto van Schrijverspunt is niet voor niets; voor schrijvers, door schrijvers. Vandaar de mogelijkheid om te leren van tips van anderen. In deze rubriek kun je ze vinden en nodigen we je graag uit om ook een tip toe te voegen.klikhier om naar tips over de verkoop van je boek te gaan.


Dit artikel delen?
Pin It
  • Hits: 79
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

ZOEKEN?