Schrijverspunt geeft samen met jou je boek uit!
Ontvang een royalty, geen eigen kosten!
Voor schrijvers door schrijvers
Je boek te koop in alle boekenwinkels
Voor € 7.50 per maand
De herfst is begonnen!
Weer tijd voor van alles....
Gezocht: nieuwe columns voor Schrijverspunt!
Gezocht: columnisten, bloggers en verhalenschrijvers
Kijk bij extra schrijfmogelijkheden
Sprookjeswedstrijd Schrijverspunt
van 1-8-2018 t/m 15-10-2018
Publiceren

Of je manuscript wordt uitgegeven door een uitgeverij, of dat je het uitgeven zelf (in eigen beheer) gaat doen - er komt veel bij kijken en het hele proces vergt een zekere planning en coördinatie. Maar wat is er nu precies nodig om je manuscript te publiceren? De artikelen geven je informatie over het aanvragen van het ISBN, het creëren van een barcode, het coverontwerp, de productie van je boek als e-boek en meer.   

Ook de verkoop van je boek gaat niet vanzelf. Als auteur zul je er de nodige tijd, aandacht en energie in moeten steken om je boek bekendheid te geven. Blader door de onderstaande artikelen en laat je inspireren door de tips, ideeën en de do’s and don’ts. 

Zelf een informatief en lezenswaardig artikel toevoegen voor deze rubriek? Dat stellen we op prijs en dat is mogelijk door eerst in te loggen en dan te klikken op EEN ARTIKEL TOEVOEGEN in het menu. 

RecensieEen recensie van je boek? Elke recensie is meegenomen om aandacht te vragen voor jouw boek. Dat is op verschillende manieren mogelijk, maar natuurlijk ook bij Schrijverspunt. Gratis geplaatst in de rubriek 'Boekrecensies' en verder vrij te gebruiken. Dat is mogelijk en gratis.
 
Een recensie is een goed hulpmiddel om een betere indruk te krijgen van een boek. Leden van Schrijverspunt kunnen  zelf een recensie toevoegen. Natuurlijk geen recensie van jezelf over een boek van jezelf, maar wel over andere boeken. En anderen kunnen dus een recensie van jouw boek toevoegen.


Schrijverspunt is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van de hier geplaatste recensies!


Klikhier2


Dit artikel delen?
Pinit Fg En Rect Red 20
sprookjeswedstrijd

Wil je ons ook ontmoeten op de sociale media?

Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2018