Fijne feestdagen
Gezocht: nieuwe columns voor Schrijverspunt!
Kijk bij Schrijfactiviteiten
Wintertijd
Doe mee aan onze wensactie in december
Maak kans op een boekenpakket!
Publiceren

Of je manuscript wordt uitgegeven door een uitgeverij, of dat je het uitgeven zelf (in eigen beheer) gaat doen - er komt veel bij kijken en het hele proces vergt een zekere planning en coördinatie. Maar wat is er nu precies nodig om je manuscript te publiceren? De artikelen geven je informatie over het aanvragen van het ISBN, het creëren van een barcode, het coverontwerp, de productie van je boek als e-boek en meer.   

Ook de verkoop van je boek gaat niet vanzelf. Als auteur zul je er de nodige tijd, aandacht en energie in moeten steken om je boek bekendheid te geven. Blader door de onderstaande artikelen en laat je inspireren door de tips, ideeën en de do’s and don’ts. 

Zelf een informatief en lezenswaardig artikel toevoegen voor deze rubriek? Dat stellen we op prijs en dat is mogelijk door eerst in te loggen en dan te klikken op EEN ARTIKEL TOEVOEGEN in je persoonlijk menu

Bij het ontwerpen van een cover komt vaak meer kijken dan je in eerste instantie zou verwachten. Om te beginnen moet je rekening houden met de rugdikte. Verder dient op de achterkant van de cover een barcode geplaatst te worden. De cover dient van een correct formaat te zijn. Afbeelding minimaal 300DPI. Etc. etc. Het is mogelijk om dat zelf te doen, maar dan moet het eindresultaat ook voldoen aan de aanleverspecificaties van het CB of de drukker. Wil of kun je niet alles zelf doen dan hoeft het afwerken en/of ontwerpen niet duur te zijn door gebruik te maken Schrijverspunt Clusteruitgeverij.

Schrijverspunt Clusteruitgeverij maakt gebruik van ervaren cover ontwerpers die een professionele cover maken voor een aantrekkelijke prijs!
CoverontwerpBij het ontwerp gaat men met jouw ideeën aan de slag en voert men uiteraard net zo veel correctie-rondes uit tot je helemaal tevreden bent. Het is immers jouw boek, jouw levenswerk en dat moet helemaal naar jouw specifieke wens ontworpen worden! Mogelijk kun je gebruik maken van rechtenvrije foto's en afbeeldingen, natuurlijk mag je ook je eigen afbeeldingen aanleveren.

Door een bestelling te plaatsen krijgt ook jouw boek een professionele cover naar wens!

Nadat we de bestelling, resp. de betaling hebben ontvangen nemen we contact met je op om je wensen te bespreken en gaan we aan de slag.

Als je ook een barcode op je boek wilt is dat vanzelfsprekend mogelijk, zonder meerkosten, maar dien je zelf wel te zorgen voor een ISBN van je boek. Binnen de ledenservice is het ook mogelijk om eenvoudig een ISBN voor je boek aan te vragen.


Hierklikken
Dit artikel delen?
Pinit Fg En Rect Red 20
Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2019
https://www.lekkerboek.nl/