Gezocht: nieuwe columns voor Schrijverspunt!
Kijk bij Schrijfactiviteiten
Wintertijd
Doe mee aan onze wensactie in december
Maak kans op een boekenpakket!
Fijne feestdagen
Publiceren

Of je manuscript wordt uitgegeven door een uitgeverij, of dat je het uitgeven zelf (in eigen beheer) gaat doen - er komt veel bij kijken en het hele proces vergt een zekere planning en coördinatie. Maar wat is er nu precies nodig om je manuscript te publiceren? De artikelen geven je informatie over het aanvragen van het ISBN, het creëren van een barcode, het coverontwerp, de productie van je boek als e-boek en meer.   

Ook de verkoop van je boek gaat niet vanzelf. Als auteur zul je er de nodige tijd, aandacht en energie in moeten steken om je boek bekendheid te geven. Blader door de onderstaande artikelen en laat je inspireren door de tips, ideeën en de do’s and don’ts. 

Zelf een informatief en lezenswaardig artikel toevoegen voor deze rubriek? Dat stellen we op prijs en dat is mogelijk door eerst in te loggen en dan te klikken op EEN ARTIKEL TOEVOEGEN in je persoonlijk menu

BoekentipBij de promotie van je boek is vrijwel elke vorm van aandacht meegenomen. Bij de boekenpartners van Schrijverspunt zijn veel bezoekers te vinden die behalve iets met lezen hebben. In feite je doelgroep.
Indien je boek is toegevoegd bij de Boekenpartners van Schrijverspunt is het mogelijk om je boek als boekentip op verschillende pagina's van de Boekenpartners te laten zien. Bij aanklikken kom je dan automatisch bij je boek en bv de verkoopinformatie. Promotie dus.

Als je gebruik maakt van deze mogelijkheid is je boek gedurende minimaal zes maanden, random, op verschillende pagina's van de boekenpartners van Schrijverspunt te zien.

Als je boek en de noodzakelijke informatie al te vinden is bij de Boekenpartners van Schrijverspunt kun je een bestelling plaatsen om gebruik te maken van deze mogelijkheid. je boek is nog niet te vinden bij de Boekenpartners? Dan graag eerst je boek aanmelden.


Kosten: Beschikbaar voor:
 € 7.50 Leden Schrijverspunt, Deelnemers Schrijverspunt Clusteruitgeverij
  minimaal zes maanden te zien!
Als je boek en de noodzakelijke informatie al te vinden is in de Boekenetalage kun je in onze webwinkel je bestelling plaatsen.

Klikhier2Dit artikel delen?
Pinit Fg En Rect Red 20
Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2019
https://www.lekkerboek.nl/