Poëzie-battle t/m 15 mei
Durf jij het aan?
Actueel overzicht Schrijfwedstrijden
Veel nieuwe schrijfwedstrijden!
Schrijfwedstrijd: Magie en tovenaars.
Meedoen van 25-2 t-m 25/4
Voor schrijvers door schrijvers

Publiceren van je werk

Of je manuscript wordt uitgegeven door een uitgeverij, of dat je het uitgeven zelf (in eigen beheer) gaat doen - er komt veel bij kijken en het hele proces vergt een zekere planning en coördinatie. Maar wat is er nu precies nodig om je manuscript te publiceren? De artikelen geven je informatie over het aanvragen van het ISBN, het creëren van een barcode, het coverontwerp, de productie van je boek als e-boek en meer.   

Ook de verkoop van je boek gaat niet vanzelf. Als auteur zul je er de nodige tijd, aandacht en energie in moeten steken om je boek bekendheid te geven. Blader door de onderstaande artikelen en laat je inspireren door de tips, ideeën en de do’s and don’ts. 

Zelf een informatief en lezenswaardig artikel toevoegen voor deze rubriek? Dat stellen we op prijs en dat is mogelijk door eerst in te loggen en dan te klikken op NON_FICTIE ARTIKEL bij Schrijfactiviteiten. 


Hulp nodig bij de publicatie van jouw boek? Bij de voorbereiding en het schrijven van je manuscript? Bij de publicatie van je boek of bij de promotie?
In de webshop van Schrijverspunt is voor jou ondersteuning te vinden. Zo kun je toch zelf een boek uitgeven maar krijg je ondersteuning op de onderdelen waar je zelf voor kiest.
Schrijverspunt Clusteruitgeverij en/of partners van Schrijverspunt bieden in de webshop je de mogelijkeidom jou te assisteren bij het uitgeven van boek. Gratis of tegen betaling, maar je boek zal er komen!

Feitelijk kunnen we je ondersteunen op elk onderdeel van het uitgeefproces.

We noemen een paar voorbeelden:
  • Manuscriptbegeleiding
  • Quicscan van je manuscript
  • Redactie van een manuscript
  • Opmaak van een manuscript
  • Ontwerp cover voor een boek
  • Een ISBN voor je boek
  • Je boek te koop aanbieden bij alle boekwinkels.
  • Etc. etc.
De mogelijkheden zijn afhankelijk van je account.

Hierklikken120
Dit artikel delen?
Pin It
Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2019
https://www.lekkerboek.nl/sitemap