Top 250 inzendingen met de hoogste waardering

top 250 schrijfactiviteitenAl jarenlange doen schrijvers mee aan schrijfactiviteiten op Schrijverspunt. Daarvoor voegen ze een verhaal, gedicht, quote, etc. toe. Niet elke inzending is gelijk een topper maar het is een mooie manier om je eigen werk te publiceren en wellicht een reactie te ontvangen. Daarnaast hebben we daardoor ook al heel wat zeer lezenswaardige artikelen kunnen bewonderen.

Inzendingen voor een schrijfactiviteit die geschikt zijn voor publicatie, publiceren we, in de praktijk, voor ongeveer 2 jaar op de website van Schrijverspunt. Om te voorkomen dat de server te vol loopt en ook het bekijken van de gepubliceerde inzendingen overzichtelijk te houden, starten we dan, gedeeltelijk, met depubliceren van de betreffende inzendingen. Daarvoor hanteren we de volgende criteria:
  • Het aantal hits, dus hoe vaak is een inzending bekeken. Weinig belangstelling? Dan is de kans op depublicatie groter.
  • De ontvangen waardering voor de gepubliceerde inzendingen. Geen of een lage waardering? Dan is de kans op depublicatie groter.
  • Mogelijk commentaar bij een inzending.

We beoordelen periodiek of voortzetting van een gepubliceerde inzending voor een schrijfactiviteit zinvol is. Als we een inzending depubliceren verwijderen we deze ook volledig uit onze bestanden!

Hieronder tonen we een overzicht van de 250, door lezers, als hoogst gewaardeerde inzendingen voor een schrijfactiviteit. Let op; omdat er dagelijks nieuwe publicaties bijkomen dan wel verdwijnen en daarnaast nieuwe waarderingen de score beïnvloeden past dit overzicht zich automatisch aan en is dus voortdurend net iets anders.

Door een inzending te lezen kun jij ook een waardering geven voor de betreffende inzending!

Top 250 schrijfactiviteiten

Dit artikel delen?
Pin It