Voor schrijvers, door schrijvers
Boekwinkel Schrijverspunt

BOEKWINKEL SCHRIJVERSPUNT

Nog geen bestelling...

Macaber - Henri Patrik

Een bundel originele, macabere misdaadverhalen die door ware gebeurtenissen zijn geïnspireerd.Een magische spiegel, een bedrogen echtgenoot, een pedofiel, een jaloerse minnaar, een krankzinnige vriendin, een politieman,een te nieuwsgierige verslaggeefster, een brave huisvader die zijn eigendom ...Lees meer
€ 14,95


  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Review
  • Plaats een review
Een bundel originele, macabere misdaadverhalen die door ware gebeurtenissen zijn geïnspireerd.

Een magische spiegel, een bedrogen echtgenoot, een pedofiel, 
een jaloerse minnaar, een krankzinnige vriendin, een politieman,
een te nieuwsgierige verslaggeefster, een brave huisvader die zijn eigendom wil beschermen, allemaal hoofdfiguren in lugubere moordzaken.

Een verzameling verhalen over dodelijke hartstocht, valse vriendschap, afschuwelijke misdaden en mysterieuze gebeurtenissen.

Henri Patrik is een geboren verteller die fictie en werkelijkheid weet te verweven tot spannen en soms huiveringwekkende verhalen.
Hij is geboren in Kortrijk, 1951, maar leeft sinds meer dan dertig jaar in het zuiden van België. Na een bewogen loopbaan als officier bij het leger en een even bewogen passage van drie jaar bij de EUMM en de EUPM in de Balkan, is hij gepensioneerd en schrijft sinds 2007. Zijn ervaringen en belevenissen weet hij met ogenschijnlijk gemak en scherpzinnige ironie om te zetten in spannende misdaadromans en thrillers.
Henri Patrik
9789082017243
Schrijverspunt
290
Paperback
Mannen, Vrouwen
2013
Lijst van de reviews:
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Stemmen:

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
E-mail:


Shop Schrijverspunt

MIJN WEBSHOP OVERZICHT TITELS Business & Organisatie Fantasy & SF Geschiedenis & Politiek Gezin & Gezondheid Kinderen & Jeugd Kunst & Cultuur Koken & Bakken Literatuur & Romans Mens & Relatie Spiritualiteit & Esoterie Sport & Hobby Thrillers & Misdaad Vakantie & Reizen Wetenschap & Milieu Wonen & Tuinieren Boekentips E-boeken Luisterboeken Donatie 3 gratis boeken