BOEKWINKEL SCHRIJVERSPUNT

De boekenetalage

We zijn op dit moment bezig de boeken die in samenwerking met Schrijverspunt gepubliceerd zijn over te zetten naar de boekenetalage op deze website. Daarom is de collectie in de boekwinkel op deze website momenteel niet meer compleet.

De volledige collectie is, binnenkort compleet, te bewonderen in de Boekenetalage!

Je winkelwagen...

Nog geen bestelling...

Berouw - Corinne Vlaminckx

Wanneer Sanne contact opneemt met een zieke geest uit haar verleden, belandt ze in een emotionele rollercoaster. De ontspoorde puber die haar destijds heeft verkracht, richt nu zijn pijlen op iedereen die hem het leven zuur heeft gemaakt. Als je in je jeugd veiligheid en geborgenheid moet ontberen, ...Lees meer
€ 18,95


  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Plaats een review
Wanneer Sanne contact opneemt met een zieke geest uit haar verleden, belandt ze in een emotionele rollercoaster. De ontspoorde puber die haar destijds heeft verkracht, richt nu zijn pijlen op iedereen die hem het leven zuur heeft gemaakt. Als je in je jeugd veiligheid en geborgenheid moet ontberen, tot welke gruwelijke daden ben je dan in staat? Hoeveel slachtoffers moeten er vallen om het kleine kind in de psychopaat tot bedaren te brengen? En wie sleept hij mee om zijn ultieme doel te bereiken?

Berouw is een zinderende psychologische thriller waarin de verstrekkende gevolgen van verwaarlozing en misbruik pijnlijk duidelijk worden.
Corinne Vlaminckx
9789462662247
Schrijverspunt
300
Paperback
2016
Stemmen:

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
E-mail:

Verwante artikelen

Nog geen bestelling...