BOEKWINKEL SCHRIJVERSPUNT

De boekenetalage

We zijn op dit moment bezig de boeken die in samenwerking met Schrijverspunt gepubliceerd zijn over te zetten naar de boekenetalage op deze website. Daarom is de collectie in de boekwinkel op deze website momenteel niet meer compleet.

De volledige collectie is, binnenkort compleet, te bewonderen in de Boekenetalage!

Je winkelwagen...

Nog geen bestelling...

Beklemd - Corinne Vlaminckx

De 3-jarige Maarten verdwijnt spoorloos. Zevenentwintig jaar later komt deze verdwijning tot een gruwelijke ontknoping. Kun je leven met jezelf als je verantwoordelijk denkt te zijn voor de verdwijning van een onschuldig kind?De 41-jarige Linda worstelt sinds die fatale dag met haar schuldgevoel. Ha ...Lees meer
€ 17,95


  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Plaats een review
De 3-jarige Maarten verdwijnt spoorloos.
Zevenentwintig jaar later komt deze verdwijning tot een gruwelijke ontknoping.

Kun je leven met jezelf als je verantwoordelijk denkt te zijn voor de verdwijning van een onschuldig kind?
De 41-jarige Linda worstelt sinds die fatale dag met haar schuldgevoel. Haar leven neemt een drastische wending als alle spoken uit het verleden in het heden lijken op te duiken. Ze ziet geen uitweg meer en raakt de grip op haar leven kwijt. Als ze haar psychiater haar grote geheim opbiecht is er geen weg meer terug. En dan verdwijnt Linda zelf.

Wie weet er meer over de verdwijning van Maarten en wat is er daadwerkelijk met hem gebeurd? Waar is Linda gebleven? Langzaam vallen alle puzzelstukjes op hun plek en blijken zaken anders in elkaar te steken dan gedacht. Maar is de puzzel op tijd compleet om het leven van Linda te redden?

Eén kind verdwijnt, vele levens worden verwoest.Beklemd is een psychologische thriller die je niet meer loslaat en je laat nadenken over het leven en de dood.

Een korte biografie van Corinne kun je vinden op: www.corinnevlaminckx.nl
Corinne Vlaminckx
9789462660946
Schrijverspunt
268
Paperback
2015
Stemmen:

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
E-mail:

Verwante artikelen

Nog geen bestelling...