testimonials

'Het was een fijne ervaring, uitgegeven worden door Schrijverspunt' - Martin Lohman

Wat een feest van herkenning en erkenning als Schrijverspunt onderhuidse gevoelens van velen verwoordt: Noodgedwongen verwerpen uitgevers dagelijks tientallen manuscripten, waarmee ook uit het zicht verdwijnt, dat wat meer verdient. Natuurlijk moet een uitgever schiften om te voorkomen dat de spoeling te dun wordt. Maar de schaal waarop, laat die spoeling veel weg hebben van badwater en wat daar gewoonlijk mee samenhangt.

Schrijverspunt neemt een manuscript serieus en als het levensvatbaar is, mag men zich gelukkig prijzen, want professionele begeleiding staat klaar. Vragen van raad resulteren meteen in daad, alles per mail en als een WhatsApp zo rap. Mijn vaste medewerker bij Schrijverspunt heeft mij in een goede sfeer en met veel geduld terzijde gestaan. Adviezen die ikzelf nooit zou hebben bedacht verbeterden het geheel aanzienlijk. Tot en met het verschijnen van het boek, ‘Erfenis’ in mijn geval, werd alles met zorg omgeven.

Ongezien, door al dat mailverkeer, wil ik Schrijverspunt dan ook op deze plek nog eens hartelijk danken. Het was een fijne ervaring, uitgegeven worden door Schrijverspunt.

Martin Lohman, auteur

Mijn historische roman ‘Erfenis’ is verschenen met ISBN: 9789462662278 en overal te koop/te bestellen.
Martin Lohman
Auteur

'Geen enkele vraag blijft onbeantwoord!' - Hilda Spruit

Sinds november 2016 ben ik aangesloten bij Schrijverspunt voor de uitgave van mijn young adult-roman Geestverwanten, waarmee ik in april 2016 de Jonge Jury Debuutprijs won.

Schrijverspunt werd mij aangeraden door een collega-auteur/vriendin, omdat ik Geestverwanten zelf wilde gaan uitgeven. Als je je boek zelf gaat uitgeven, sta je bol van de vragen. Wat mij als eerste opviel, was dat al mijn vragen, hoe gek ze soms ook waren, uitgebreid en met veel geduld door Schrijverspunt werden beantwoord. Schrijverspunt loodste me door het proces van overschrijven en leerde me in korte tijd wat ik moest doen en waar ik op moest letten. Ze denken mee, leven mee, geven tips en adviezen en zijn ook blij voor je als er iets leuks met je boek gebeurt.
Gaat er iets mis dan grijpen ze in of helpen jou het op te lossen. Het is fijn om het gevoel te hebben dat je er niet alleen voor staat.

Er wordt duidelijk uitgelegd hoe het staat met het verdienmodel, waarmee je zelf eenvoudig kunt uitrekenen hoeveel je per boek overhoudt.

Ik ben echt blij dat ik deze stap gezet heb en ben zeker tevreden over de werkwijze, de kundigheid en de persoonlijke aanpak van Schrijverspunt. Wat mij betreft een aanrader!

Hilda Spruit / auteur
www.uitgeverijoleander.nl
Hilda Spruit
Auteur