terugblik938x200

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 
Oeps, he did it again. President Trump hield weer één van zijn beruchte en veelbesproken toespraken. Zo’n oen als dat hij is, kon hij het niet laten om zichzelf weer eens in de spotlights te zetten. Uiteraard ook deze keer in de negatieve zin van het woord. Hij ging even wat landen af om ze eens netjes te bedanken en creëerde spontaan een nieuwe. Nambia! Nadat ik was bijgekomen van het lachen, kon ik alleen nog maar plaatsvervangende schaamte voelen. Het zou je kind, je man of nog erger, je grote rolmodel en vader, maar zijn. Ik zou mij werkelijk doodschamen en vroeg als kind een scheiding aan, want dat schijnt tegenwoordig ook al te kunnen. Ik wist zeker dat het op Twitter en Facebook weer helemaal los zou gaan. Mensen kunnen het gewoon niet laten om hem belachelijk te maken.

Maar goed, Nambia, de arme sloeber heeft ongetwijfeld geprobeerd om Namibië uit te spreken. Wel verschrikkelijk moeilijk natuurlijk om al die landen uit elkaar te houden, maar hij gaf in ieder geval een mooie swing aan Gambia, Zambia en Namibië. Het zal hem toch zeker wel iets doen of er in ieder geval wakker van liggen, zou je denken, wanneer de hele wereld weer eens over hem heen valt. Zou hij daar nou op aangesproken worden? Bijvoorbeeld door iemand die toch al werk en levensmoe is? Ik vraag het mij regelmatig af, wanneer ik weer eens met een verhoogde bloeddruk en plaatsvervangend schaamrood op mijn kaken, zijn kletsverhalen aan zit te horen. Maar ja, niemand zal het aandurven of bereid zijn om zijn baan op het spel te zetten. Misschien hebben ze het simpelweg wel opgegeven en zich erin berust dat deze man niet te redden is. Werkelijk, compleet stuurloos. Als kind zijnde moet je daar toch met je vader over praten? Hem beschermen tegen zichzelf of behoeden voor nog meer antipathie en de veelvoudige blunders. Ik zou daar echt wakker van liggen als ik zo’n vader had en hem daar ook zeer zeker op aanspreken. Dat is beter dan met lede ogen toezien hoe je vader door heel de wereld uitgekotst wordt.Ik heb het oprecht te doen met zijn directe familie en ik ben in ieder geval heel blij dat ik niet zo’n rare paps heb. Ik heb er één waar ik mijn hele leven al tegenop kijk en erg trots op ben. Mijn aller, allereerste grote liefde. Daarom kan ik ook uit de grond van mijn hart en met een gevoel van opluchting zeggen, bedankt paps, gewoon omdat je bent wie je bent…en misschien toch ook wel een beetje, omdat je niet zo’n clownachtige look en de daarbij behorende streken hebt.
Pin It

Terugblik

Kwaliteit: 84.09% - 12 stemmen
Leesbaarheid: 83% - 12 stemmen

Totaal

Geef aub je beoordeling. Dat is mogelijk door op het gewenste aantal sterren te klikken. Rechts zie je de totaalscore.

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

Nieuwe leden:

Contact

Contactgegevens:

Nederland:
Schrijverspunt
p/a Molenkampspark 7
7607LD Almelo
Nederland

België
Schrijverspunt
p/a Krijtstraat 47
3770 Riemst
België

Zakelijk:


IBAN: NL86 TRIO 0198 5602 06 / BIC: TRIONL2U
t.a.v. Schrijverspunt
KVK : 67629369
Belgie: 0669.636.728
BTW: 857099796B01

Op de website is de nodige informatie te vinden. Veel antwoorden op vragen zijn te vinden bij  'FAQ' . Daarnaast blijft het natuurlijk altijd mogelijk om direct contact met ons op te nemen. Klik hieronder!

Hierklikken

Wil je dat we je bellen? Geef dat dan aan in de e-mail en we bellen je z.s.m. Privacy

Volg ons ook op de sociale media:
twitter facebook instagram linkedin

Webshop Schrijverspunt

Hierklikken120

Schrijverspunt Clusteruitgeverij

Hierklikken120

Uitgever Schrijverspunt

Hierklikken120
Lid worden?
Teksten en beelden op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd - overname alleen met schriftelijke toestemming. © 2017 Schrijverspunt.nl, All Rights Reserved.