SCHRIJFACTIVITEIT: TEKSTIMPULS

De meest recente publicatie bij deze schrijfactiviteit is de directe aanleiding om zelf ook een tekst te schrijven. Proza of poëzie, het maakt niet. Maar wel met gebruik van maximaal 150 woorden!

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Durf je de eerste te zijn?

Publicatie: | Redactie Schrijverspunt
Het is voor ons een uitdaging om regelmatig nieuwe schrijfactiviteiten te presenteren. Op die manier hopen we aan te sluiten bij de behoeftes van bezoekers en leden van Schrijverspunt.
Deze schrijfactiviteit heeft een iets andere werkwijze dan je van ons gewend bent. De meest recent gepubliceerde inzending voor deze schrijfactiviteit is de bron voor een nieuwe volgende inzending. Wat roept die publicatie bij je op en hoe zou je willen reageren op de titel, de inhoud of de stijl?
Je bent helemaal vrij* om te bepalen wat je wilt inzenden. Een gedicht, een verhaal, een essay, een beschouwing, etc. Het is aan jou, zolang je maar niet meer dan 150 woorden gebruikt. Daar zijn we streng in gezien het format waar we gebruik van maken. Laat verder je fantasie de tekst bepalen.
Dus: Durf je de eerste te zijn? Schrijf een schrijfimpuls als reactie op deze.

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.