Talentvolle schrijver

Talentvolle schrijver 2019

Wie is de talentvolle schrijver van 2019?

Op Schrijverspunt zijn bij de schrijfactiviteiten duizenden columns, verhalen, gedichten, sprookjes, blogs, quotes, etc te vinden van de leden van Schrijverspunt. 

Kijkend naar al die ontvangen en gepubliceerde inzendingen is een verschil te ontdekken in de kwaliteit van het resultaat. Dat blijkt ook vaak uit de door leden aangegeven waardering en bijvoorbeeld het aantal hits. Neemt niet weg dat vrijwel elk artikel lezenswaardig is.

Meedoen aan schrijfactiviteiten is dan ook, naast de persoonlijke uitdaging, een mooie manier om je visitekaartje af te geven als schrijver. Je kunt laten zien wat je kunt en lezers kunnen dat ervaren. Daar gaan we een stapje verder in.

Wij zijn van mening, na het lezen van al die schrijfactiviteiten, dat schrijvers werk laten zien waaruit blijkt dat ze ook echt wat in hun mars hebben. De teksten zijn logisch, doordacht en weten iets over te dragen. Daar is meer over te zeggen maar het zal duidelijk zijn dat bepaalde schrijvers in positieve zin de aandacht weten te trekken. Een volgend verhaal of gedicht van die schrijver wil je ook wel graag lezen. Dat noemen we talent!

We hopen dat iedereen met plezier blijft schrijven en meedoet aan onze schrijfactiviteiten maar er zijn ook schrijvers die we verdenken als talentvol en die we eens extra in de spotlight willen zetten. Als waardering voor al het schrijfwerk en wellicht als stimulans voor een verdere stap als schrijver. Voor andere schrijvers een motivatie om vooral te blijven schrijven. Daarom gaan we op zoek naar de talentvolle schrijver van 2019.

Hoe bepalen we wie de talentvolle schrijver is?

Eigenlijk heel eenvoudig. Iedereen van wie een inzending al is gepubliceerd of in 2019 nog zal worden gepubliceerd bij een van de schrijfactiviteiten van Schrijverspunt kan genomineerd worden als Talentvolle schrijver 2019. De bezoekers van Schrijverspunt bepalen daarbij wie in aanmerking komt voor nominatie. De schrijver die eind van het jaar de meeste nominaties heeft ontvangen mag zich talentvolle schrijver van 2019 noemen!

Elke bezoeker van Schrijverspunt kan een schrijver nomineren voor de titel van talentvolle schrijver. In totaal mag elke bezoeker maximaal 2 verschillende schrijvers nomineren over heel 2019. We controleren ip en e-mailadres. Nomineren is mogelijk tot en met 20 december 2019 (24.00 uur). Nomineren van een schrijver is mogelijk als er een verhaal, blog, sprookje etc. van hem of haar te vinden is bij de schrijfactiviteiten. Bij alle gepubliceerde verhalen, gedichten, etc. bij de schrijfactiviteiten is, onderaan de pagina, een button te vinden om de schrijver van het betreffende verhaal, gedicht, column, etc. te nomineren. De button is alleen te vinden bij de reguliere schrijfactiviteiten, dus niet bij schrijfwedstrijden e.d.

Misschien ook gekozen worden als talentvolle schrijver?

Door in te loggen kan een lid gratis meedoen aan alle schrijfactiviteiten. Door mee te doen aan een schrijfactiviteit kunnen andere leden, bij publicatie, jouw schrijfwerk waarderen en je dus nomineren als talentvol schrijver. Daarnaast is meedoen aan een schrijfactiviteit ook gewoon vaak een zinvolle en plezierige ervaring.

En de winnaar?

De uiteindelijke winnaar mag zich om te beginnen natuurlijk beroepen op het feit dat hij/zij door de leden van Schrijverspunt is gekozen tot de talentvolle schrijver van 2019. Een duidelijk teken van waardering en erkenning voor zijn/haar schrijfwerk. Van Schrijverspunt ontvangt hij/zij een boekenbon ter waarde van € 75 euro, vrij te besteden in de boekenwinkel van Schrijverspunt. Daarnaast bieden we de winnaar, desgewenst, de mogelijkheid om een jaar lang aan een manuscript te werken waarbij Schrijverspunt gratis beschikbaar is voor advies (o.a twee quickscans) en bij behalen van het beoogd resultaat een uitgeefcontract zal aanbieden.

 

Meedoen is nog mogelijk:

Dagen
:
Uren
:
Minuten
:
Seconden

Nominaties

Hieronder de 30 meest genomineerde schrijvers, o.b.v. 297 ontvangen nominaties, Elke bezoeker van Schrijverspunt kan maximaal 2 verschillende schrijver(s) nomineren. Voor de definitieve uitslag controleren we de nominaties op correctheid (geen dubbele nominering, maximaal aantal nominaties per persoon, etc.). Dit kan zorgen voor een wijziging van dit overzicht!
Dit artikel delen?
Pin It