SCHRIJFACTIVITEIT: SUGGESTIE SCHRIJFACTIVITEIT

Tip voor een nieuwe schrijfactiviteit?
Op schrijverspunt zijn de nodige schrijfactiviteiten te vinden die je kunt lezen of waar je zelf aan mee kunt doen. Regelmatig voegen we nieuwe schrijfactiviteiten toe, meestal n.a.v. een verzoek van een van de leden. Heb je een goed idee voor een nieuwe schrijfactiviteit of zag je graag een bestaande schrijfactiviteit wat aangepast dan kun je dat hier melden. Door je suggestie in te zenden kunnen andere leden reageren. Afhankelijk van de reacties op jouw suggestie neemt de redactie dan jouw suggestie in uitvoering. Je kunt zelf natuurlijk ook reageren op suggesties van anderen. Voor schrijvers door schrijvers.

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

stelling en mening

Publicatie: | Lien Busschaert
In stelling en mening schrijft de auteur een kort tekstje over een onderwerp (ongeveer 150 woorden). Dit kan gaan over de actualiteit of een idee voor een boek, waar de schrijver nog graag iemands mening over hoort. Op het einde van het tekstje wordt er dan in vetgedrukte letters de uiteindelijke stelling geschreven. Hier kan dan op gereageerd worden. Ook over het inleidende tekstje kunnen natuurlijk tips gegeven worden.
 
Stelling en mening lijkt me leuk omdat er dan een interactie tussen verschillende schrijvers is en je aan het denken wordt gezet over een onderwerp, wat uiteindelijk ook tot inspiratie voor een verhaal kan leiden. Ook is het handig om een stelling te plaatsen over iets dat in je verhaal gebeurt en zo erachter te komen hoe andere mensen in een bepaalde situatie zouden reageren.
 
Mij lijkt dit erg behulpzaam. Wat denken jullie hierover?
Alvast bedankt!

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
12.09.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Op zich een idee waar ik enthousiast van wordt, maar ik ben bang dat het hier heel oppervlakkig blijft. Zodra je mening maar iets afwijkt van die van de massa en je schrijft er iets over op SP, dan krijg je 0 reactie en haal ik het maar weer weg. Als dat gaat over een (emotioneel) veld waar je je dag en nacht in bevindt is dat nogal pijnlijk, vandaar.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
26.07.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Lijkt me leuk! Maar 150 woorden vind ik er wat te krap voor.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.