SCHRIJFACTIVITEIT: SUGGESTIE SCHRIJFACTIVITEIT

Tip voor een nieuwe schrijfactiviteit?
Op schrijverspunt zijn de nodige schrijfactiviteiten te vinden die je kunt lezen of waar je zelf aan mee kunt doen. Regelmatig voegen we nieuwe schrijfactiviteiten toe, meestal n.a.v. een verzoek van een van de leden. Heb je een goed idee voor een nieuwe schrijfactiviteit of zag je graag een bestaande schrijfactiviteit wat aangepast dan kun je dat hier melden. Door je suggestie in te zenden kunnen andere leden reageren. Afhankelijk van de reacties op jouw suggestie neemt de redactie dan jouw suggestie in uitvoering. Je kunt zelf natuurlijk ook reageren op suggesties van anderen. Voor schrijvers door schrijvers.

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Nieuwe URL.

Publicatie: | Jan sammels
Als het de bedoeling is dat meer mensen dan de schrijvers en hun familie de verhalen lezen, stel ik voor de URL te wijzigen in ''Verhalenvanschrijverspunt.nl''.

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
22.06.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Beste Jan,
Dank voor je suggestie. Ook wij stellen meer lezers van de schrijfactiviteiten op prijs, maar zien echter geen meerwaarde in je voorstel om dat te bereiken. Daarnaast zou het niet dekkend zijn, want wat doen we dan met gedichten, blogs, etc.? Meer aangepaste URL’s?
Meer bezoekers zijn o.i. vooral te verkrijgen door anderen te wijzen op de mogelijkheden van Schrijverspunt. Bijvoorbeeld door het plaatsen van een link naar Schrijverspunt op sociale media en op andere websites. Onder elke inzending voor een schrijfactiviteit zijn buttons voor sociale media te vinden. Ben je als lezer enthousiast over een gelezen inzending, deel dat dan met anderen.
Show more
2 van de 2 lezers vond deze review nuttig
01.06.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Ik sluit me aan bij dat het leuk zou zijn als er meer lezers op de site komen, maar ik denk dat dat eerder valt onder sociale media /communicatie dan de daadwerkelijke url. De schrijvers op deze site zouden bijvoorbeeld op andere media platforms de site (of een specifiek verhaal) kunnen delen of de redactie zou actie kunnen ondernemen voor meer activiteit.

Daarnaast blijft nog de vraag hoeveel toegevoegde waarde meer lezers hebben, afgezien van dat het leuk is als je verhalen gelezen worden. Voor zover mijn indruk is schrijverspunt vooral bedoeld om feedback te kunnen krijgen van andere schrijvers, omdat je elkaar dan helpt te verbeteren met je vak of hobby. Onderdeel van dat begrip van 'peer review' is dus dat degene die feedback geeft, zelf óók schrijft. Maar wat betreft dat punt is het maar net wat gebruikers van deze leuke site ook willen.
Show more
1 van de 1 lezers vond deze review nuttig
08.05.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Prima idee
Show more
0 van de 1 lezers vond deze review nuttig

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.