We nodigen je graag uit om je mening te geven over deze publicatie. Dat is mogelijk door een commentaar van jou toe te voegen en/of door een waardering te geven. Klik hieronder s.v.p. op het gewenste item!

 • Jouw commentaar toevoegen? Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Dat is mogelijk in de tekstbalk

  Voeg hier je commentaar toe...
  You are a guest ( Sign Up ? )
  or post as a guest
  Reacties van:
  Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
   Annika van Lij · 1 months ago
   Hoi allemaal, alles gelezen en ik ben net nieuw hier. Heb dyslexie en het was voor mij was even uitzoeken hoe alles werkte met reacties en waardering geven. Toch ben ik er uit gekomen (al had ik een beetje hulp van onze negenjarige zoon, wijsneus) zie geen verbeteringen of iets dat niet klopt in het algemeen. 

   Gewoon lekker schrijven, reacties en waardering geven. Maar dat is mijn mening, excuus mocht het verkeerd vallen. 

   Ik vind het een fijne plek om verhalen en gedichten te delen. 
   • This commment is unpublished.
    Elsbeth Boom · 1 months ago
    helemaal met je eens. en ik ben blij dat je het als een fijne plek ziet. dat hoort ook. top
  • This commment is unpublished.
   Elsbeth Boom · 1 months ago
   ik ben trouwens oprecht heeeeel blij met de laatste aanpassing: de keuze om per schrijfactiviteit te ordenen op chronologie of auteur. TOP!!
  • This commment is unpublished.
   Helena Mattheyssens · 1 months ago
   Waardering in sterren uitgedrukt kan aangevuld worden met een korte commentaar of andersom. Maar zogenaamde verbeteringen voorstellen vind ik gewoon arrogant. We zijn allemaal amateurs!!
   Laat ieder invoeren wat hij wil. De lectuur bevalt je niet? Reageer dan gewoon niet, 0 commentaar en 0 sterren spreken voor zich. 
   En waarom moest dat oeuvre gemiddelde sneuvelen? Dat was een blijk van algehele erkenning en daardoor een grote motivator. 
  • This commment is unpublished.
   Ewald Hagedorn · 1 months ago
   Vernieuwing stuit vaak op weerstand. Immers, wat bekend is, voelt vertrouwd en veilig. Vaak is het een kwestie van wennen en een gewenningsproces gaat doorgaans snel.
   Hulde aan de redactie dat zij durft te veranderen. Wat mij betreft een goede zaak dat commentaar en waardering voortaan los van elkaar kan worden gegeven. 
   • This commment is unpublished.
    Elsbeth Boom · 1 months ago
    ik ben het eens dat veranderingen op weerstand kunnen rekenen. het gaat mij vooral om de onoverzichtelijkheid van de site.
    de site doet me nu denken aan een zwitserse snelweg: vol met allerlei verkeersborden.
    ik vind het oprecht een onoverzichtelijk zooitje. al die onzinnige extra kliks, en waarom zou ik alle antwoorden op recensies in mijn recensieoverzicht willen?
    • This commment is unpublished.
     Ewald Hagedorn · 1 months ago
     Bij de stukjes en de commentaren die je wél interesseren, kun je zelf aangeven of je bericht wil krijgen als er een nieuw commentaar wordt geplaatst. 
     • This commment is unpublished.
      Elsbeth Boom · 1 months ago
      ik vind commentaren op stukjes interessant. die wil ik wel zien in de feed. maar nu staan ook de commentaren op de commentaren  op de commentaren ... in de feed. dat vervuilt die feed. weer extra handelingen ...
      nee, ik vind het echt n zooitje.
  • This commment is unpublished.
   Aimé Sensibilé · 1 months ago
   Ik vind de veranderingen niet leuk. Jammer dat er nu een rating gegeven kan worden, zonder commentaar. 
   De recente reviews  op het dashboard zijn al lang niet recent meer. 
   • This commment is unpublished.
    Elsbeth Boom · 1 months ago
    het scherm is ook zo onoverzichtelijk nu. als ik bij schrijfactiviteiten er 1 aanklik, dat ik dan nog 3x iets moet aanklikken, super irritant
  Je kunt ook een waardering geven voor deze publicatie!
 • Graag jouw waardering voor de kwaliteit van deze inzending: 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.
  8 Commentaren
  PLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVE
   
  Je kunt ook een commentaar toevoegen voor deze publicatie!
 • Toelichting

  Op Schrijverspunt kun je in principe bij elke publicatie, d.m.v. een commentaar en/of een waardering, je mening geven. Alleen als een auteur feedback niet op prijs stelt is de mogelijkheid niet zichtbaar. De praktijk heeft geleerd dat de meeste auteurs feedback op prijs stellen. We nodigen je dan ook graag uit om je mening te geven over een publicatie. Dat is op twee manieren mogelijk:

  Commentaar

  Je kunt jouw commentaar geven op een publicatie of reageren op een ander commentaar of reactie.
  • Je kunt jouw commentaar toevoegen in de tekstbalk (Voeg hier je commentaar toe...) van het blok commentaar. Je commentaar is dan direct zichtbaar. Bij je commentaar kun je b.v. ook een emoji toevoegen.
  • Wil je een reactie toevoegen bij een ander commentaar of reactie? Klik dan bij het betreffende commentaar op 'Reageer'. ook dan verschijnt er een mogelijkheid om je tekst toe te voegen.
  • Elk commentaar is welkom. Dus geef gerust aan als je de publicatie met plezier hebt gelezen, maar ook opmerkingen over de stijl en het taalgebruik van de publicatie worden op prijs gesteld. Een mooie manier voor auteurs om eigen schrijfwerk te verbeteren.
  Commentaren of reacties lezen.
  • Bij elke publicatie kun je de commentaren of reacties lezen. Op de homepagina is daarnaast ook nog eens een overzicht van de actuele commentaren/reacties te vinden.
  • Wil je een bericht ontvangen van nieuwe commentaren/reacties dan kun je dat bovenin het blok Commentaar aangeven bij 'Ontvang een bericht bij nieuwe commentaren' of als je zelf een commentaar of reactie geeft.
  • Wil je alleen de commentaren zien bij een publicatie en geen reacties daarop? Klik dan bovenin het blok Commentaar op 'Inklappen alles'.
  Voorwaarden:
  Schrijvers en dus ook wij stellen een commentaar bij een publicatie erg op prijs. We proberen daarbij de mogelijkheid op Schrijverspunt om feedback te geven liefst zonder regels te laten. Dat vraagt alleen soms wat tolerantie en misschien wat invoelingsvermogen voor de ander. Samengevat respecteer elkaar.
  Is een commentaar of reactie volgens jou ongepast? Door met je muis over het commentaar of de reactie te gaan verschijnt er rechts een vlaggetje. Klik daar op om dit te melden bij websitebeheer.

  Waardering:

  Je kunt  commentaar geven op een publicatie, maar het is ook mogelijk om een waardering in cijfers te geven. Bij een waardering gaat om een beoordeling door jou van de kwaliteit van de publicatie. Je kunt kiezen uit 5 mogelijkheden om op te stemmen. 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.  De waardering is anoniem.
Hits: 988
Lekkerboek voor betaalbaar leesplezier
Tweedehands boeken
Nu opruiming!

Mark Ouwerkerk: Is er nog gevoel?

- Klik hier!-

Meer publicaties lezen of zelf meedoen aan een schrijfactiviteit?

Klik op een van de mogelijkheden.