Boekwinkel Schrijverspunt

BOEKWINKEL SCHRIJVERSPUNT

Nog geen bestelling...

De juffrouw op het rozenblad - Annet Mol

Wat doe je als de ziekte van je pasgeboren kind een straf van God wordt genoemd?Annet Mol begint aan een lange transcendente reis. Als journaliste voor ParaVisie en bestuurslid van een spirituele vereniging belandt ze in een subcultuur waar net zoveel uitroeptekens als vraagtekens bij kunnen worden ...Lees meer
€ 14,95


  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Review
  • Plaats een review
Wat doe je als de ziekte van je pasgeboren kind een straf van God wordt genoemd?
Annet Mol begint aan een lange transcendente reis. Als journaliste voor ParaVisie en bestuurslid van een spirituele vereniging belandt ze in een subcultuur waar net zoveel uitroeptekens als vraagtekens bij kunnen worden geplaatst.
Interessante mensen kruisen haar levenspad en successen en persoonlijk falen gaan hand in hand. God blijkt ook maar een dingetje in die raadselachtige spirituele wereld waar helderzienden, magnetiseurs, auralezers en aurahealers allemaal contact zoeken. Met wat? En met wie?

'Ik smulde van zoveel herkenbaars dat ook nog zo smeuïg wordt beschreven. Maar in plaats van zweverig te worden blijft ze realistisch en kritisch, en prikkelt daarmee ook lezers om door te tasten van paranormale avonturen naar authentieke spiritualiteit.
Naar een vervolg kijk ik nu al uit!'
Peter Kampschuur
Psycholoog, ademtherapeut, meditatieleraar & publicist
Auteur van o.a. Spiritualiteit en energie: de kundalini-kwestie.
Annet Mol
9789082509168
de Klimmende Ster
152
Paperback
2017
Lijst van de reviews:
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Stemmen:

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
E-mail:

Login of registreer om een reactie te plaatsen