SF & Fantasy

SCHRIJFACTIVITEIT: SF & FANTASY

Science fiction en Fantasy vallen beide onder een speculatief fictiegenre waarin veel elementen, personages en instellingen worden gecreëerd uit verbeeldingskracht en speculatie in plaats van uit de realiteit en het dagelijks leven. Er is echter een duidelijk verschil tussen science fiction en fantasy. Science fiction is gebaseerd op wetenschap en technologie en geeft daarom scenario's weer die op een dag waar zouden kunnen zijn. Fantasie daarentegen heeft betrekking op veel bovennatuurlijke elementen en vindt plaats in een wereld die niet bestaat en nooit kan bestaan.
Bij een SF of Fantasyverhaal geven we de voorkeur aan een zelfstandig leesbaar verhaal van maximaal 1000 woorden.

Klik voor meer schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Afscheid

Publicatie: | Jan sammels

Goede middag dames en heren, ik ben oprecht zeer verheugd u allen hier te zien. Om afscheid te nemen van onze Karel, die fantastisch werk heeft geleverd dat de hele wereld zal overgaan. Helaas is hij de eerste die met het resultaat heeft kennisgemaakt. Ondanks dit scherm, kan ik u allen goed zien en ik wil u bij voorbaat hartelijk danken voor uw inzet in ons bedrijf. U begrijpt dat mijn tijd zeer beperkt is en ik niet iedere keer hierheen kan komen, maar mijn gedachten zijn wel altijd bij u. Volgend jaar hoop ik op het Galapagos-eiland een nieuw lab te openen, want het werk van onze Karel biedt nog vele uitbreidingsmogelijkheden. Als er dan onder u nog mensen zijn, kunnen die zeer zeker onmiddellijk aan de slag. Karel, je was geweldig, rust zacht.

 
Alleen Plusleden kunnen een eigen artikel aanpassen na publicatie. KLIK HIER om alle voordelen van een pluslidmaatschap te bekijken.

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker (lid zijn is niet noodzakelijk) kan een reactie geven! Schrijvers stellen vooral je tips en opmerkingen op prijs.
13.10.21
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Ik heb hier enorm om kunnen lachen, goed verhaal!
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
13.10.21
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Ik heb hier enorm om kunnen lachen, goed verhaal!
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.