1 post
 • images/deelname/Senryu.jpg
  Senryu is een vorm van Japanse dichtkunst over de onvolkomenheid van de mensen, geschreven in drie regels van 5, 7 en 5 lettergrepen. We accepteren alleen gedichten in tekst en dus geen afbeelding van een gedicht.
  448 gepubliceerde inzendingen
 • Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Alleen door eerst in te loggen en op de knop hieronder te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
  Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
 • De publicatievoorwaarden

  • Inzendingen dienen te voldoen aan de voorwaarden zoals aangegeven bij de betreffende schrijfactiviteit, Nederlandstalig en van voldoende kwaliteit (grammaticaal en inhoudelijk) te zijn. We accepteren geen afbeeldingen van een tekst, maar alleen de daadwerkelijke tekst!
  • Agressieve, onwettelijke, lasterlijke, racistische, misleidende of anderszins ongepaste of irrelevante bijdragen, naar interpretatie van de redactie, zijn niet toegestaan. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen, zonder opgave van redenen, niet te publiceren, resp. te verwijderen.
  • De auteursrechten van een inzending blijven te allen tijde bij de inzender. Schrijverspunt brengt geen wijzigingen aan in de tekst.
  • Inzenders mogen geen door rechten beschermde teksten of afbeeldingen plaatsen.
  • Het plaatsen van persoonlijke informatie zonder toestemming van de redactie (zoals e-mailadressen, website en/of telefoonnummers) is niet toegestaan evenals teksten, advertenties en links van promotionele dan wel commerciële aard.
  • De redactie is niet aansprakelijk voor de gevolgen, juridisch of in andere zin, van de activiteiten van leden op Schrijverspunt, noch in Nederland, noch daarbuiten. De inzender blijft als enige verantwoordelijk en aansprakelijk voor de inhoud van zijn/haar bericht(en).
  • Bij inzending hanteert Schrijverspunt de actuele privacyregels. Onze privacyverklaring is onderaan op elke pagina te vinden.
  • We publiceren een inzending in principe een jaar lang op onze website. Voor plusleden is die periode langer.
  • Door het insturen van je schrijfactiviteit stem je in met deze voorwaarden.

   

Stress

Publicatie op : 24-08-2020

Als een auteur geen behoefte heeft aan feedback verschijnt er geen mogelijkheid voor reacties.

Stress

265 Hits.
Hij springt uit zijn vel.
Een buurman kruipt in de huid
en voelt de spanning.
 
 
 

Alleen Plusleden kunnen een eigen artikel aanpassen na publicatie. KLIK HIER om alle voordelen van een pluslidmaatschap te bekijken.

Ook jouw mening is hier welkom!

Reacties:

25.08.20
Feedback:
Een hele mooie Connie!
 • Waardering
  100%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
25.08.20
Feedback:
Heel goed, Connie.
 • Waardering
  100%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
25.08.20
Feedback:
Knap! Toch slechts 9 van de 10 sterren. Lees-dieet en steekpartij zijn voor mij de voorbeelden, en de lat voor 10 sterren, technisch en omschrijvend perfect (oa met een dubbele betekenis), het kleine verschil, (voor mij persoonlijk) , in dit specifieke geval is het woordje 'en' in de derde zin; dat maakt het voor mij steeds een 12 lettergrepen stuk. Ik zondig daar zelf ook natuurlijk tegen. Bijna perfect dus, wat mij betreft. succes


 • Waardering
  80%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
 • Connie van Vuuren 25.08.20
  Bedankt voor je positieve feedback Eggerik. Ik ben blij verrast met de beoordelingen van mijn eerste Senryu. Je tip en de voorbeelden zijn zeer welkom.

Meer van deze auteur:

Titel:Hits:Waardering:Link:
55 woordenverhaal
Beladen
547
Lezen?
55 woordenverhaal
Inschattingsfout
546
Lezen?
Zondagsritueel
521
Lezen?
De man met de hamer
505
Lezen?
55 woordenverhaal
Afvalverwerking
494
Lezen?