Klik op een van de onderwerpen voor meer informatie!

SCHRIJFACTIVITEIT: SENRYU
Senryu is een vorm van Japanse dichtkunst over de onvolkomenheid van de mensen, geschreven in drie regels van 5, 7 en 5 lettergrepen. We accepteren alleen gedichten in tekst en dus geen afbeelding van een gedicht.
OOK MEEDOEN?
Tekst inzenden:
Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Door, na eerst in te loggen op JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN

Eerst inloggen s.v.p.!

WAARDERING
HITS
401
AANGEPAST: 26-03-2021

Commentaar en/of waardering voor dit artikel:

Het is niet toegestaan eigen werk zelf een waardering te geven!
22.11.20
Graag je feedback a.u.b.:
Ik had 'm gemist. Erg actueel en mooi gevangen in woorden. Ik moet nog wat meer leren houden van de Senryu, maar dat zegt niets over jouw werk. Goed gedaan!
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Annemarie Steenbergen 22.11.20
    Lief Elka dat je mijn senryu van de 0 sterren hebt bevrijd. Geintje! Bedankt voor je waardering. Ik moest eerst ook wennen aan haiku’s en senryu’s maar door de beperkte woordkeuze vind het een uitdaging om me eraan te wagen.
16.11.20
Graag je feedback a.u.b.:
Tsja Annemarie, aangezien je hem in Nieuwsklank hebt geplaatst, zal dit wel over het Nederlandse nieuws zijn dat ik niet volg :) Hij lijkt me leuk, maar ik volg hem niet. Toch even geschreven, want ik zie dat je nog van niemand commentaar hebt :)
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Annemarie Steenbergen 16.11.20
    Hoi Janneke, ik heb hem ook volledig aangepast. Was zelf niet tevreden. Het gaat over twee incidenten op scholen waarbij docenten moesten onderduiken omdat ze een spotprent hadden hangen in de klas. Ze zijn daardoor bedreigd met de dood.