• images/deelname/Senryu.jpg
  Senryu is een vorm van Japanse dichtkunst over de onvolkomenheid van de mensen, geschreven in drie regels van 5, 7 en 5 lettergrepen. We accepteren alleen gedichten in tekst en dus geen afbeelding van een gedicht.

  Klik op een van de tabs hieronder voor meer informatie!

 • Tekst inzenden:
  Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Alleen door eerst in te loggen zie je een knop om je artikel in te zenden. Door op die knop te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
  Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.

  Klik op een van de tabs hieronder voor meer informatie!

 • Publicatievoorwaarden
  • Inzendingen dienen te voldoen aan de voorwaarden zoals aangegeven bij de betreffende schrijfactiviteit, Nederlandstalig en van voldoende kwaliteit (grammaticaal en inhoudelijk) te zijn. We accepteren geen afbeeldingen van een tekst, maar alleen de daadwerkelijke tekst! Ook vervolgverhalen e.d. zijn niet toegestaan en verwijderen we.
  • Agressieve, onwettelijke, lasterlijke, racistische, misleidende of anderszins ongepaste of irrelevante bijdragen, naar interpretatie van de redactie, zijn niet toegestaan. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen, zonder opgave van redenen, niet te publiceren, resp. te verwijderen.
  • De auteursrechten van een inzending blijven te allen tijde bij de inzender. Schrijverspunt brengt geen wijzigingen aan in de tekst.
  • Inzenders mogen geen door rechten beschermde teksten of afbeeldingen plaatsen.
  • Het plaatsen van persoonlijke informatie zonder toestemming van de redactie (zoals e-mailadressen, website en/of telefoonnummers) is niet toegestaan evenals teksten, advertenties en links van promotionele dan wel commerciële aard.
  • De redactie is niet aansprakelijk voor de gevolgen, juridisch of in andere zin, van de activiteiten van leden op Schrijverspunt, noch in Nederland, noch daarbuiten. De inzender blijft als enige verantwoordelijk en aansprakelijk voor de inhoud van zijn/haar bericht(en).
  • Bij inzending hanteert Schrijverspunt de actuele privacyregels. Onze privacyverklaring is onderaan op elke pagina te vinden.
  • We publiceren een inzending in principe een jaar lang op onze website. Voor plusleden is die periode langer.
  • Door het insturen van je schrijfactiviteit stem je in met deze voorwaarden.

   

  Klik op een van de tabs hieronder voor meer informatie!

 • Klik op een van de tabs hieronder voor meer informatie!

Commentaar en/of waardering voor dit artikel:

Het is niet toegestaan eigen werk zelf een waardering te geven!
30.10.21
Feedback:
Ineke,
Toch vaak als een gespreksopener denk ik!
jeer
Show more
 • Ineke Dijkhuis 30.10.21
  Als je echt wilt weten hoe het met iemand gaat, dan is het een gespreksopener. Het hangt ook van de situatie af. Bij een korte ontmoeting, bijvoorbeeld op straat, is het vaak een beleefdheidsvorm. En als iemand niet wil praten over hoe het gaat, is het antwoord meestal: 'Goed. En met jou?' Pas als je doorvraagt kan er een uitgebreider antwoord komen.
26.10.21
Feedback:
Een vraag die heel vaak gesteld wordt. Mooi om over na te denken.
Show more
 • Ineke Dijkhuis 27.10.21
  Ja, als je iemand tegenkomt, wordt die vraag vaak meteen gesteld. En soms merk je ook duidelijk, dat het een beleefdheidsvorm is, waar men geen uitgebreid antwoord op verwacht.
25.10.21
Feedback:
Het ligt eraan aan wie je het vraagt. Aan een vriend(in) is het een welgemeende vraag. Aan iemand die je alleen maar van gezicht kent is het vaak een soort groet. 'Alles goed?' 'Ja, prima.'
Show more
 • Ineke Dijkhuis 26.10.21
  Als je het aan een bekende vraagt ben je benieuwd hoe het met hem/haar gaat. Maar vaak is er, bijvoorbeeld op straat, geen tijd om uitgebreid te luisteren naar hoe het met iemand gaat. Je hebt haast, want je hebt een afspraak, enz. Maar je kan dan wel een belafspraak maken. Zodat je toch laat merken, dat je graag wilt weten hoe het gaat.